Am un receiver Pixx L-CI.Functioneaza perfect,numai Eurosport nu pot vedea.Toate codurile nu sunt bune.Imi poate scrie cineva codurile potrivite? Merci
Printable View
Am un receiver Pixx L-CI.Functioneaza perfect,numai Eurosport nu pot vedea.Toate codurile nu sunt bune.Imi poate scrie cineva codurile potrivite? Merci
Pe ce satelit? :wink:Quote:
Originally Posted by ronaldo1970
Pe Hotbird.MerciQuote:
Originally Posted by spaniolul
Pe hotbird iti deschide cu keyle de ABSAT-TPSQuote:
Daca te referi la Eurosport Ro merg cu key pt. Max TV. :wink:Quote:
Multumesc pt.ajutorul vostru.Nu am reusit,codurile nu raman inregistrate.Merg numai programele care erau deja pe receiver programate(Astra).D+ de exemplu raman inregistrate cand le bag..Programele care imi trebuie mie (Hotbird,Sirius,Amos) nu merg.Probabil trebuie sa fac un update la software,dar habar nu am cum.Quote:
Originally Posted by mondo
Poate ma puteti ajuta.M-as bucura enorm de mult.Multumesc mult.
Primul model de receiver pe care am vrut sa mi-l cumpar a fost un PIXX CI, dar care nu a vrut DELOC sa mearga cu HH-ul, mai exact se bloca complet cand ii dadeam comanda. Cei de la Peruvision, de la care l-am luat, l-au testat la ei, apoi alt exemplar cu alt HH si tot asa a mers. Nu stiu daca acum functioneaza sau, dar m-am gandit sa scriu si eu despre problema, poate intereseaza si pe altii.