Am gasit linkul acesta. Tipul pretinde ca are bomba scoasa.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu am incercat imaginea inca.
Printable View
Am gasit linkul acesta. Tipul pretinde ca are bomba scoasa.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu am incercat imaginea inca.
Daca o instalezi sa ne tii la curent cu detalii!Eu nu stiu de ce toata lumea se bate pe aceasta imagine GP 4.4.0 care nu este cu nimic mai buna decat alte imagini.Quote:
Originally Posted by trex_daemo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Gp 4.40 are timebomb in ea,cu aceasta imagine mia crapat mie optibox-ul si la readus la viata Zmeura cu jtag si MAC nou.
Stiu ca are. Tipul pe site-ul respectiv are mai multe imagini modded, si zice ca a scos timebomb-ul. Pana la urma daca ai sursa, nu e mare lucru sa faci rebuild. Si folosesti un head.ko mai vechi. Doara asa se fac si imaginile.
Azi dupa masa daca am timp o sa pun imaginea. Intre timp pregatesc si un jtag..jut in case :D
sa o pui pe o clona veche ca daca o pui pe una care are mac original degeaba o pui ca merge
O pun acuma. E drept, ii pun si scriptul init ce-i schimba macu'. De la inceput ma innebunea ideea... daca ii schimb macu din soft, mai crapa oare ?
:D
Stii cum e... si unui copil mic, daca-i zici ca nu e voie, tocmai de aia va face :)Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
man poti sa pui 4.40 si pe o clona bomba isi face efectul in maxim 24 de ore dar daca verifici macul dupa ce ai pus 4.40 si nu sa modificat adica ramane tot xx 94 3x xx e ok nu trebuie sa iti fie frica iar despre jtag atentie mare daca nu lai mai folosit nu e de joaca,citeste documenteazate ,si apoi vezi ce ai invatat.Quote:
Originally Posted by trex_daemo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Man, asta fac toata ziua. Proiectez tot feluri de circuite cu microcontrolere :)Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deocamdata scula e in garantie, asa ca daca nu e musai, n-as desface sigiliul. Tocmai de aceea am pus si scriptul init, care-i schimba mac-ul. Sa vedem daca ei verifica macul citind ceea ce raporteaza linuxul sau citesc direct epromu' placii de retea. Deocamdata merge.
Stiu ca va asteptati sa pun gp 4.40 fara script.. dar deocamdata n-o caut cu lumanarea.. desi jtagu e pregatit.. mi-e de sigil :)
Man, asta fac toata ziua. Proiectez tot feluri de circuite cu microcontrolere :)Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deocamdata scula e in garantie, asa ca daca nu e musai, n-as desface sigiliul. Tocmai de aceea am pus si scriptul init, care-i schimba mac-ul. Sa vedem daca ei verifica macul citind ceea ce raporteaza linuxul sau citesc direct epromu' placii de retea. Deocamdata merge.
Stiu ca va asteptati sa pun gp 4.40 fara script.. dar deocamdata n-o caut cu lumanarea.. desi jtagu e pregatit.. mi-e de sigil :)
Head.ko din asta are marimea 308,509 bytes
Din pacate scula mirifica ce verifica daca ai bomba la mine pe vista nu prea merge...
Eu chiar imi tin respiratia sa vad daca face bum...
daca nu face ma risc si eu !!!
Quote:
Originally Posted by Alextm [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Imaginile Gemini 4.31 si 4.40 sunt singurele imagini deocamdata care au bomba inclusa. Daca nu ai MAC care incepe cu 00-09-34, poti pune orice fisier init pe receptor, va crapa fara probleme. Daca ai jtag-ul pregatit si vrei sa capeti experienta in asta, atunci incearca .... nu am vazut pana acum nici o imagine din cele amintite cu bomba eliminata, totul este speculatie. Bomba nu ataca receptoarele cu MAC de original, in rest cade tot.Quote:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cand nu stii ce faci, lucreaza cu grija.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fisierul init schimba MAC-ul la nivel soft, insa bomba cauta MAC-ul hard...concluzia o tragi singur. Mare atentie la garantie, multe firme au avertizat ca nu mai asigura garantie la clonele pe care se instaleaza imaginile cu pricina, interventia lor in aceasta situatie va fi taxata.Quote:
Deocamdata merge.
12:50 h up.
:)
Daca nu ai MAC de original si folosesti doar scriptul INT iti va crapa in 24-48 de ore,la fel am patit si eu,scriptul era bun doar la geminii 430-431 la 440 trece peste el si....booooooooom!-ADIOS AMIGOS!Quote: