cardul de jiji merge direct in cccam, fara new cs?
Printable View
cardul de jiji merge direct in cccam, fara new cs?
incearca si vezi;)
merge normal chiar daca e n3Quote:
Originally Posted by power [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut. Mi-a murit , cardul jiji mosc alaltaieri. NU vede dreamboxul. nici echolite-ul si nici chiar unlooperul. A disparut ATR-ul de pe el. A mai patit cineva?
sigur ai folosit cardul direct in gbox... au fost zeci de posturi pe teme asta !
Am avut configuratia gbox+newcs+cs2gbox, iar in ignore.list am scos linia G, asa cum am citit pe forum.Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cidat . daca a ramas fara atr e definitiv pierdut . incearca sa-l scimbi la una din casieriile digi ... poate poate. ce vrecventa ai setat in newcs? inca nu am auzit pe nimeni sa-i fi busit newcs cardul...
Nu pot schimba , pentru cartela provine din Ungaria.Multam.Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
salutare!
ma intereseaza si pe mine cum pun un card jiji N3 in share CCcam 2.0,9 .
Am incercat normal si nu l vede ca pe cel de max...
va rog un link daca s a mai discutat..
Ai bk si rsa?
Salutare, cine se pricepe sa scoata bk si rsa dintr-un card de gigi (n3) si poate sa ma ajute si pe mine? Sunt din Bucuresti. Intreb aici ca pe R.d.i nu pot :)
Din card (N3) nu am auzit sa se poata scoate inca,eventual din receptor daca ai 1120 sau 1160 si e al tau.Vezi ca era un anunt pe la shop pus de @piciul.Da un search sau ia legatura cu el dincolo.
Ok, multumesc.
Sal.,eu M-am Chinuit Vreo 3-4 Zile Cu Un Card Zaharos Si Nefiind Multumit De Limitarile Lui Am Pus Intamplator Un Jiji In Clona Dream Si Bingo-surpriza Dupa Un Singur Reboot Am Putut Vedea Card Jiji In Dream Fara Nici Cea Mai Mica Setare Sau Incarcarea Vreunui Fisier In Dream,si Asa Am Obtinut Card Local.In momentul de fata folosesc Gbox pt sharing si jijel e in share :)
Pai gbox vede cardul dar nu decodeaza de pe el!
Scoate netul si scoate key-le si atunci vezi cum e!