Banda C Y Banda Ku En 1 Lnb !!!
Am nevoie de acest lnb,in tara nu se gaseste vad ca in Spania costa intre 55-65E cine il poate trimite in tara bineinteles cu costurile aferente,multumesc;[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]PV 60€
iva no incluido
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Referencia: LNBCKU01
BANDA C Y BANDA KU EN UN SOLO LNB !!!
LNB DUAL UNICO CON 2 BANDAS
BANDA C + BANDA KU MODELO BSC621-2
PUEDE SER INSTALADADO EN ANTENAS OFSET Y PRIME FOCUS CARACTERISTICAS:
PRIMER LNB DEL MUNDO QUE RECIBE LA BANDA C Y LA BANDA KU EN UN MISMO LNB.
DISEQ 2.1 INTEGRADO
1 Lamina de teflon
Incorpora Guia de ondas para antena Prime Focus.
Puede ser instalado tambien en antenas ofset.
Caracteristicas banda C:
Toma de DiseQc: 1
Entrada 3.4~4.2 GHz.
SALIDA 950~1750 MHz.
Frecuencia:5150 MHz.
Ganancia 65 dB.
Caracteristicas de la banda KU:
Toma de DiseQc: 2
Entrada 10.7~12.75 GHz.
Salida 950~1950 MHz banda baja.
1100~2150 MHz banda alta.
LO 9.75 GHz frecuencia baja
Re: Banda C Y Banda Ku En 1 Lnb !!!
Vezi sa nu fie vreo facatura.
Eu nu am inteles partea cu "offset si prime focus". Iar accesoriile ale de prindere (ceea ce vrea sa fie o flansa pt prime focus) sunt mult prea firave. Eu nu as lua asa o bomba, sincer.
Si eu am fost tentat de chestia aia all-in-one dar am citit pe net, pareri ale unor veterani in domeniu receptiei DX, ca este o abureala, nu o sa ai rezultatele la care te astepti nici pe departe
Uite o solutie cat de cat profi si sa nu coste o avere:
- Corotor Astrotel ACKUW
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- LNB Ku: Invacom SPV-31SM zgomot 0.7db, stabilitate +-500KHz
- LNB C: Norsat 8115, zgomot 15K, stabilitate LO +-100KHz sau 8115I daca vrei sa prinzi programele indiene in banda 4.50-4.80 GHz
Parerea mea este ca sistemul asta este o combinatie buna raport pret performanta - pret aprox. 300 euro
Asta este ce am ales eu pentru sistemul care inca nu este terminat, mai lipseste antena, nu am inca toti banii :-(
Bineinteles ca se pot face combinatii de componente si mai scumpe si mai performante.
De exemplu un LNB pentru banda Ku de la Swedish Microwave poate costa chiar mai mult de 1000 de euro
Atlas
Quote:
Am nevoie de acest lnb,in tara nu se gaseste vad ca in Spania costa intre 55-65E cine il poate trimite in tara bineinteles cu costurile aferente,multumesc;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]PV 60€
iva no incluido
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Referencia: LNBCKU01
BANDA C Y BANDA KU EN UN SOLO LNB !!!
LNB DUAL UNICO CON 2 BANDAS
BANDA C + BANDA KU MODELO BSC621-2
PUEDE SER INSTALADADO EN ANTENAS OFSET Y PRIME FOCUS CARACTERISTICAS:
PRIMER LNB DEL MUNDO QUE RECIBE LA BANDA C Y LA BANDA KU EN UN MISMO LNB.
DISEQ 2.1 INTEGRADO
1 Lamina de teflon
Incorpora Guia de ondas para antena Prime Focus.
Puede ser instalado tambien en antenas ofset.
Caracteristicas banda C:
Toma de DiseQc: 1
Entrada 3.4~4.2 GHz.
SALIDA 950~1750 MHz.
Frecuencia:5150 MHz.
Ganancia 65 dB.
Caracteristicas de la banda KU:
Toma de DiseQc: 2
Entrada 10.7~12.75 GHz.
Salida 950~1950 MHz banda baja.
1100~2150 MHz banda alta.
LO 9.75 GHz frecuencia baja
acest lnb costa in spania 89 de euro potrivit site-ului [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] plus mai este necesar un colier de prindere a lnc care costa 13 euro potrivit siteului [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]. un alt site din tailanda unde deasemenea se poate vedea lnb cat si caracteristicile tehnice [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]