Am o problema si anume pe Altdvb si Dvbviewer apar macroblocuri si blocaje pe pachetul max si itv 16e. Cred ca este de la codecuri dar nu reusesc sa o remediez asa ca va cer ajutorul.
Multumesc!
Printable View
Am o problema si anume pe Altdvb si Dvbviewer apar macroblocuri si blocaje pe pachetul max si itv 16e. Cred ca este de la codecuri dar nu reusesc sa o remediez asa ca va cer ajutorul.
Multumesc!
prima data as vrea sa stiu daca aceste programe le vezi in share sau nu,ca sa vedem daca intradevar e de la codecuri
Max il vad in share , dar am aceeasi problema si la Itv , in speta la Balcanika si Fan Tv care sunt la liber.
spune ce codecuri folosesti??la cele in share pot aparea prob de receptionare intarziata a keylor cauzele fiind multiple(internetu,pluginu,playeru,windows,etc)deci o agatare sau o imagine cu macro e cam inevitabila,dar avand probleme si la fta problema poate surveni de la codecuri,player,semnal,windows si chiar de la emisia lor si tind sa cred asta ptr ca daca era o prob din cele enumerate ar fi treb sa ai prob cu toate canalele
Folosesc Cyberlink Powerdvd 8 codec pe video so AAc3 filter pe audio.Culmea e ca pe mytheatre nu se intampla treaba asta adik merge fluent chiar si in share.Buba e doar pe altdvb si dvbviewer.
foloseste cyberlink 7.3.0,8 inca nu mi se pare o varianta buna si stabila sau foloseste elecard iar dvbviewer reinstaleazal din nou,incearca sa nu folosesti AC3 ptr audio
Pai si cu ce codec pot asculta ac3?Am mai facut ceva teste dar nu i am dat de cap. Mai sap.
pai unu la mana ar fi,majoritatea programelor nici pomeneala sa foloseasca sistem ac3 iar playerele noastre se cam incurca in asa ceva si e posibil sa nu iti scoata sonor sau sa-ti intrerupa(agate)programul sant putine pachete care transmit ac3(premier,d+)deci nu are rost sa folosesti acest codec mai ales ca el va scoate tot 2.0 plus ca iti treb sistem audio digital sau optic.foloseste la audio,elecard,cyberlink,arcsoft,mainconcept