Dreambox-Probleme & Solutii
Fiind incepator si in acelasi timp un recent indragostit de dreambox (cineva ma sfatuia sa am mare grija sa nu-i fac un pui adica un DM100) dar lasand gluma, m-am gandit ca nu ar fii rau sa infiintam un post unde sa ne postam problemele legate de bijuteria noastra si bineinteles tot aici sa ne dam raspunsurile.In felul acesta sa gasim informatia mai compacta cand o necesitam.
Prima mea problema ar fii blocajul pe People&Arts din tp-ul 11156 V 22000 de pe d+ astra.Am clona dm 500s cu nemesis 4 si gbox.
A mai patit cineva? Stie cineva solutia?
Re: Dreambox-probleme&solutii
Pe geminii cu CCcam 209 nu apar blocaje;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce intelegi prin "blocaj?" Se blocheaza dreamul si trebuie restartat sau nu mai decodeaza? Probabil linia pe care o ai tu nu e buna. Iti trebuie una cu timp de raspuns mai rapid.
Quote:
Ce intelegi prin "blocaj?" Se blocheaza dreamul si trebuie restartat sau nu mai decodeaza? Probabil linia pe care o ai tu nu e buna. Iti trebuie una cu timp de raspuns mai rapid.
Da,deci e prima varianta:se blocheaza dreamul total si trebuie scos din priza si se intampla numai pe canalul asta, daca-l las pe acest canal merge perfect dar nu ia nici o comanda din telecomanda.
Cat timp nu mai raspunde telecomanda la comenzi? Incearca sa-l lasi 10-15 minute fara sa ii mai faci nimic. Eventual incearca alta imagine si vezi daca problema persista.
Deci se blocheaza total fara sa se mai recupereze oricat l-ai lasa, ca am incercat de mai multe ori lasandu-l asa si ore intregi. Se intampla numai pe acest canal in rest merge bine.Eu cred totusi ca e un bug al acestei imagini.
Quote:
Fiind incepator si in acelasi timp un recent indragostit de dreambox (cineva ma sfatuia sa am mare grija sa nu-i fac un pui adica un DM100) dar lasand gluma, m-am gandit ca nu ar fii rau sa infiintam un post unde sa ne postam problemele legate de bijuteria noastra si bineinteles tot aici sa ne dam raspunsurile.In felul acesta sa gasim informatia mai compacta cand o necesitam.
Prima mea problema ar fii blocajul pe People&Arts din tp-ul 11156 V 22000 de pe d+ astra.Am clona dm 500s cu nemesis 4 si gbox.
A mai patit cineva? Stie cineva solutia?
ceva da genu am patit si eu....pe HB era un program FTA si cand dadeam pe el DM se bloca si nu mai lua nici o comanda ..trebuia sa il scot din priza ...(avem instalat nabilo)
Salut
Am nevoie de o mana de ajutor de la cei care folosesc nemesis pe dm500s.
TuxVision nu mai vrea sa functioneze,asa din senin.Cum mai aveam si alte
probleme am reinstalat sistemul de operare folosind aceleasi codecuri.Tot
nimic...Da ecran verde pt. cateva secunde si gata.Cu CIFS nu ma descurc pt. ca tutorialele ma duc la niste comenzi pe care nu le gasesc in meniul lui nemesis.
Ce as mai putea face ?
Multumesc !
am si eu o problema. am un dm500s.problema mea este urmatoarea cand ma uit pe un program gen d i g i f i l m , selectez frumos sub. Problema tine de timpul prea mare care ete afisata pe ecranul tv-ului. ca sa ma fac inteles dupa ce termina conversatia subtitrarea inca ramane cateva secunde pana sa dispara.Am intampinat aceasta problema la toate canalele are trebuie sa le selectez eu sub.exista vreo posibilitate sa scap de aces delay?
Re: Dreambox-Probleme & Solutii
In acest mod este transmisa subtitrarea. Nu cred sa se poata modifica.
da dar de exemplu pe t c m sau t r a v e l sub. din teletext nu face asa, dar cand o dau din audio/ subitrare am delay. la voi tot asa este. folosesc imagine nabilo.
Am un dm 500 luat recent si nu stiu cum sa-l conectez la internet. Ce cabluri imi trebuie care sunt pasii de urmat , cum imi dau seama daca s-a conectat, etc.
Nu mai pune aceeasi intrebare in mai multe locuri. Poti da un search si gasesti cam tot ce-ti trebuie. Probleme astea s-au tot discutat.
spor la citit
am si eu un dreambox 500 sunt incepator,pana acuma mi-a mers fara probleme dar deodata nu mai vrea sa intre nimika nici posturi fta nici codate,am crezut ca antena e de vina,am incercat si la alti prietenii aparatul si tot asa se comporta,imi poate oferii careva o solutie sau macar ce a patit aparatul,trebuie reinstalata alta imagine ?va multumesc
incearca cu alta imagine, daca nu merge vestea proasta e ca s-a dus tunerul. lipiturile reci sunt o problema in general