Pentru ca in noaptea asta nu am cu cine vb cred ca o sa va zic noapte buna:cool2:
Printable View
Pentru ca in noaptea asta nu am cu cine vb cred ca o sa va zic noapte buna:cool2:
noapte buna
gata?ai plecat la somnic sau ma trimiti pe mine?:DQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu mai raman putin :D , asa ca poti sa mai ramai cu noi :)
Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mersi....esti un dragut:D
Noapte buna
noapte buna ....somn usor si vise cat mai placuteQuote:
Originally Posted by coburn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poti sa arunci o privire unde a postat poza spaniolul si o sa te las sa ghicesti care sunt eu din cei patru :DQuote:
Originally Posted by kristaprim [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
pai....sa vedem....daca nu esti militianu atunci esti BadBoy:D
Aaaaa,o fi cel mai mic de statura?Asa ca mine.Hai dom'le treci si tu la statutul de politai.
Corect , dar care din cei doi?:dance:
Quote:
BadBoy:D...am ghicit?
M nu, ala micu si rau:DQuote:
Originally Posted by kristaprim [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
adica militianu?pai eu in jurul militienilor ma invart toata ziua:D
Nu am sa dorm de acea iti spun
"Buna Dimineata"