Ce aparat(ieftin si bunicel) imi recomandati?
Salutari la toata lumea.Sunt nou pe acest forum.Am si eu o intrebare,locuiesc in spania si as dori sa stiu ce sau care receptor e cel mai recomandat pt. a putea vedea digitv.unul ieftin si bunicel si ce trebuie sa imi decarc.nu ar fi deloc rau un tutorial.Va multumesc anticipat
Re: Ce aparat(ieftin si bunicel) imi recomandati?
Salut si bine ai sosit! Dar ai dat cu ''search'' pe forum, pentru ce te intereseaza pe tine?
Quote:
Salutari la toata lumea.Sunt nou pe acest forum.Am si eu o intrebare,locuiesc in spania si as dori sa stiu ce sau care receptor e cel mai recomandat pt. a putea vedea digitv.unul ieftin si bunicel si ce trebuie sa imi decarc.nu ar fi deloc rau un tutorial.Va multumesc anticipat
in primul rad ai nevoie de un "abonament" la un dth romanesc exemplul tau care lai dat dar cum tu nu vrei receptorul de la aceasta firma poti opta ptr un echostar(791) care citeste cartela respectiva si multe altele.....
Quote:
in primul rad ai nevoie de un "abonament" la un dth romanesc exemplul tau care lai dat dar cum tu nu vrei receptorul de la aceasta firma poti opta ptr un echostar(791) care citeste cartela respectiva si multe altele.....
mooo tu vb pe bune??????????:clap::clap:cum dracu sa mearga cartela digi pe alte receptoare,sau sti tu cumva RSA si BK,ca gogu cred ca sa-r complica rau daca ar face asta:)
sunt o gramada---.....AZBOX.FTE.....DEPINDE CE ITI CUMPERI vezi ce trebuie pus.....oricum cind va trece jiji la n3 nu va merge,,,,doar daca ai un dreambox sau o klona.
Ori iti faci un abonament oficial , ori te axezi pe un Dream pt ca in curand o sa treaca la N3 si nu o sa mai mearga pe " nici" un receptor asa ca mai gandestete inainte sa cumperi ceva.
Bun si cu Dreambox astea o sa mearga chiar si in nagra3???Si care ar fi cel mai recomandat,nu prea sus de pret.
va multumesc mult
Cel mai ieftin;dreambox 500s
Quote:
Cel mai ieftin;dreambox 500s
Sau clona :) DM500s, sau Optibox (~DM500).
Va multumesc mult pentru raspunsuri.Atunci avem sperante daca digi trece la nagra3??cu decourile astea se poate vedea?
Un salut la toti
Receptoarele sugerate nu sunt doar simple receptoare: au linux pe ele. Ce inseamna asta? Ca e flexibil (NB: receptorul), ca poti schimba firmware-ul original (''imaginea'') cu unul la alegere, cel mai bun si cel mai stabil care ti se pare. De asemeni, suporta emulatoare soft (nu mai e nevoie de cam-uri) si de asemeni unele imagini au chiar si un program ce downloadeaza de pe net (un server central) key-le necesare emulatorului, pentru a deschide programe criptate.
Fiind flexibil, fiind linux, se poate adapta la cerinte ulterioare, viitoare.
Quote:
Sau clona :) DM500s, sau Optibox (~DM500).
cel mai ieftin : metronicFTA 441328 - 46 euro