Re: 25 de grade,soare.....
Inorat,ploua,12-15 grade si tipa care iese din cladirea vecina e in blugi si cu geaca.
caldura mare, gagica nu-i, e doar un el, imbracat in salopeta si manjit pe maini. astept sa-mi termine revizia la masina, beau o cafea proasta si ma gandesc ce norocos e patrocle
cand am inceput sa citesc parca il si vedeam pe Patrocle stand in Germania la o terasa unde vin acele vestite ospatarite cu cinci halbe intr-o mana si cu un piept care nu mai are loc sub camasuta cu decolteu mult prea generos
bine ca vine vara sa ne mai racorim si noi la o bere pe terasa sau pe la iarba verde ,ca inauntru am tot baut intraga iarna
Mmmm......, vreau si euuuuu......:D
Quote:
Stau pe terasa in jurul meu multe fuste scurte,pepeni ascunsi in sutiene care mai de care.Hai la marfa de Galatzi dai un ban si iei un bratz.Berea este rece.Maninci o ingetata si uitzi sa mai lingi la ea te patezi pe Pantaloni.Vi acasa.Se aude o voce din baie.Nesimtitule unde ai umblat?
Fetele provoca prin miscarile corpului acoperit superficial cu citeva cirpe care se numesc haine.Parca totul a inviat.Chiar si dinsa parca este mai jucausa.Ce este mai frumos decit acest anotimp care ne inunda sufletele cu pofta de viatza.:dance:
Hai noroc.
Tine-te bine ca ajung curand la tine sa imi iau masina si .....bem la bereeeeee la terase cu fete frumoase.........:cheers:
PS. poti sa vezi de un opel corsa 1999-2000 cam la ce pret e pe la tine? ms. frumos.
nasol de mine ca-s alergic la polen si praf... pana prin iulie trebuie mai mult sa stau prin casa ca altfel e rau de mine...
Fain de dimineata. Ca de obicei pescuit. Uneori ma gandesc serios sa mai fac si altceva. Apoi o zapuseala teribila pune roiuri de muste pe mine si nu mai pot da la peste. Imediat ploaia. S-a terminat cu pestele pe azi... Ma intorc acasa cu masina plina toata de noroi. Nu mai dau bani pe spalat ca degeaba... ce-i pasa lui patrocle... cu terase, bere, gagici a uitat complet de lume si de mine.
Quote:
Fain de dimineata. Ca de obicei pescuit. Uneori ma gandesc serios sa mai fac si altceva. Apoi o zapuseala teribila pune roiuri de muste pe mine si nu mai pot da la peste. Imediat ploaia. S-a terminat cu pestele pe azi... Ma intorc acasa cu masina plina toata de noroi. Nu mai dau bani pe spalat ca degeaba... ce-i pasa lui patrocle... cu terase, bere, gagici a uitat complet de lume si de mine.
Mai Sky cand te aud ca vorbesti despre pasiunea ta cea mare "pescuitul" , ma gandesc cat de mult ai pierdut ca nu ai venit in Austria .
Senzatia traita acolo cand am prins pastravalaii aia am mai trait- doar in delta unde am dat la stiuca (cu lingura)
si iti dai seama ca am dat doar la fir (in austria) , deci nici macar nu bat nu am pus la acel fir cu un plumb +paine
si unde mai pui ca se zbateau de speriat cand am pus mana pe ei
si cum erau si mari ....iti dai seama
Man! Ca sa-ti zic adevaru... man... nu-mi place sa vin pe spatele altora domne. Nu am banii mei, nu merg. Asta e! M-as fi simtit ca dracu. Numa distractie nu ar fi fost. Si in legatura cu pastravii aia. Ia citeste despre legislatia lor in ce priveste pescuitul. Ati trecut pe langa amenzi mari, daca nu chiar puscarie...
Cat despre patrocle... am vrut sa-i aduc aminte de mine.
Quote:
Stau pe terasa in jurul meu multe fuste scurte,pepeni ascunsi in sutiene care mai de care.Hai la marfa de Galatzi dai un ban si iei un bratz.Berea este rece.Maninci o ingetata si uitzi sa mai lingi la ea te patezi pe Pantaloni.Vi acasa.Se aude o voce din baie.Nesimtitule unde ai umblat?
Fetele provoca prin miscarile corpului acoperit superficial cu citeva cirpe care se numesc haine.Parca totul a inviat.Chiar si dinsa parca este mai jucausa.Ce este mai frumos decit acest anotimp care ne inunda sufletele cu pofta de viatza.:dance:
Hai noroc.
Mah unde naiba-i terasa aia ca de o saptamina tot caut si nu dau de pepenii aia?
:D:D:D
Vai ce ploua pe la mine.Pepeni mai la vara,la mare se fac cei mai frumosi.:)
Quote:
Mah unde naiba-i terasa aia ca de o saptamina tot caut si nu dau de pepenii aia?
:D:D:D
Salve.
Astazi m-am intors din Toscana sa vezi acolo Pepenii!!!! Africani,Italienesti,Romanesti de toate felurile doar tiganesti nu am vazut ca aia sint toti acoperiti,cred ca sint prea copti...
Sa nu mai vorbesc de bere este la sticle de 0.66 si rece ca gheata.
Ps
Cum este cu genunghiul??
@Skycleaner
Cu pescuitul ai dreptate de acea i-am si rugat pe toti sa nu mai pescuiasca.
Te-am uitat?Da-mi un Pm.
sa auzim de bine
pai in felul asta au si crescut asa mari pastravii aia
erau aproape la un kilogram greutatea lor :D