-
Configurare TBS5580
Am primit astazi TBS5580,conectat la laptop ASUS TUF Gaming F15 FX506LH_FX506LH cu Windows 11 pro.
Am folosit placa TBS-6590 cativa ani,doar ca la acest tuner nu stiu nici macar sa-i fac o scanare.Teorie am gasit pe net,doar ca practica nu se prea pupa cu teoria.Cam toti isi dau cu parerea despre Windows 10.
Nu gasesc cum sa selectez/activez StreamReader.Poate careva stiti,si vreti,sa ma luminati si pe mine.Va multumesc.
-
2. Where I can get the TSReader dll support?
You can get it on our download page :
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Descarca manualul si poate gasesti informatiile necesare plus vezi videoclipul atasat
-
Multi posteaza ca sa se afle in treaba, fara ca sa testeze personal ce spun.
Pentru TBS 5580 vei gasi streamreader.dll si celelalte fisiere necesare pe pagina lui crazyscan, care le-a dezvoltat.
Daca nu te descurci, am sa-ti trimit toate fisiere necesare pe PM
TBS5580 merge pe orice aplicatie, cum ar fi smartdvb, dvb viewer, dream dvb, cu conditia sa instalezi driverele corecte. Cel mai stabil mi se pare 1.0.0.3, atat pe w10 sau w11
Iar despre motor H-H, te asigur ca la iesire nu vei avea cei 400 mA necesari pentru o actionare decenta a unei antene.
Poate daca antena este f.f.f usoara vei obtine ceva rezultate, cu poticneli
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astept comentarii de la
-
Daca vrei sa ma mai ajuti ii foarte bine.Eu am reusit sa pot ajunge la scanare.Nu ma lasa sa fac nimic.
Nu mai am timp pt. mai multe testari.Doar ca am ajuns in faza sa pot face scanari.
Am facut :
Start/Setari/Confidentialitate si securitate/Securitate Windows/Securitate dispozitiv(Deschideti securitate Windows)/Izolare nucleu/Setati"Dezactivat".
sau
Selectați butonul Start și tastați la Cautare"Izolare nucleu".
Setati"Dezactivat".
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:52 ----------
Antena o rotesc cu un receptor satelit.Am LNB cu 4 iesiri,o iesire pt.TBS.Player am DVBdream(cu licenta)si AltDVB.O sa incerc in alta zi sa fac cateva teste.
-
Nu stiu ce aplicatie DVB ai si mai ales cum o folosesti.
In primul rând, verifica in DMan daca ai instalat corect driverul potrivit, trebuie sa fie asa:
Spui ca ai DVBDream.
Deschide aplicatia, seteaza tbs5580 in options
Bifeaza BDA, apoi TBS 5580
Apoi scanezi manual sau automat, cum vrei tu. Am exemplificat pentru cablu, daca esti pe satelit pui datele transponderului dorit. Daca vrei scanare automata, trebuie sa-ti actualizezi lista de transpondere din folderul transponders
-
Cu AltDVB scanez satelit si cablu Digi.
Cu DVBdream la scanarea satelit imi arata nivel si calitate"0",lipseste ceva setare doar ca nu stiu care o fi.
Cablul digi ii scanat cu DVBdream.
-
Vezi ca de la modul satelit la cablu, si invers, trebuie sa schimbi starea prin "Change mode tools"aplicatie pe care o descarci de pe site-ul TBS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu are cum sa nu scaneze, daca ai driverul si dvb dream corect instalate
---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:05 ----------
Sper ca ai setat corect LNB-ul in DVBDream, adica Ku Band universal :)
-
Am reusit cu o versiune mai veche de player.
-
Un modul+card Conax(Freesat),functional,l-am scos dintr-un receptor satelit,l-am introdus in TBS-5580.Nu stiu cum sa-l activez ca sa deschida,sau nu or fi compatibile ?
-
Ce program dvb folosesti?
Ca raspuns pozitiv, pot sa-ti spun ca modulul CI+smartcard freesat este citit de dvb viewer, dvb dream daca ai pus setarile corecte
Ca raspuns negativ, pot sa-ti spun ca este citit cu macroblocuri deseori
-
Am instalat DVB Dream,AltDVB si DVB Viewer.
-
DVB Dream fara semnal
Am reinstalat os Windows 11 pro pe un laptop.
La TBS-5580 am instalat playere AltDVB si DVB Dream v3.72(cu licenta).Nu-mi dau seama ce se intampla,doar ca la DVB Dream scanarea nu gaseste nici un semnal pe satelit. AltDVB ii ok.
Ce credeti ca trebuie sa fac ? Va multumesc.
Am avut instalate pana ieri 4 playere,toate deschideau.
ZILDAN EDIT:
Nu mai deschide alt thread pentru acelasi subiect.
-
Ti-am aratat la #5 cum sa scanezi manual cu dvd dream pe cablu. La fel faci si pe satelit dupa ce schimbi modul prin "change mode tools". Actualizaza lista de transponderi, cablu/satelit si scanezi si pe automat. Mai mult de atat n-am ce sa-ti mai spun