Tot auzeam pe bunica si apoi pe mama spunand ca au scos fierea la pui cu mare grija.
Azi s-a confirmat ca aveau dreptate!
Printable View
Tot auzeam pe bunica si apoi pe mama spunand ca au scos fierea la pui cu mare grija.
Azi s-a confirmat ca aveau dreptate!
Azi este ziua vrajitoarei!
Hai sa-i spunem La Multi Ani!, desi slabe sperante cu justitia actuala, sora cu infractoarea
E invazie de cativa ani, vin stoluri.
Daca nu se schimba "clima" va fi rau.
Va mbatati cu apa rece!
" -Pandele de ce furi?
-Așa îmi e Firea. "
S-a dus la Buda...i
O demisie FIREAscă
Voi realizati ca buda si fiera au facut cariera politica pe teoria pomenilor.
Printre "realizarile" de la primarie putem enumera, teste gratuite guvid pentru plecari in grecia la mare, excursii gratuite in grecia, vaucher de bicicleta (s-au scumpit exact cu acea suma toate bicicletele).
Celalat distrus are proprietatea vorbelor fara numar spuse cu mare dezinvoltura.
Pe el in suspectez de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca ma intrebati de primarie la capitala cred ca Ciucu sau Negoita ar trebui sa se "bata", Nicusor poate fi un foarte bun consilier pe probleme la care se pricepe, marea lui problema e comunicarea.
Inca odata! Va-mbatati cu apa rece! Demisiile sau orice vedeti la tv e apa de ploaie care nu rezolva nimic. Ba nene, cind veti vedea condamnari la ani grei de puscarie pentru asemenea fapte atunci da, puteti sa credeti ca e un inceput. Altminteri, e nimic. Sa va spun ce cred eu? Ei bine, se va duce la puscarie doua-trei asistente, sau mai bine ceva ingrijitoare nevinovate, si gata, sa facut dreptate. Nu sunteti constienti ca aia de care vorbiti, a avut atita putere incit in momentul cind a ramas pe dinafara, pzd-ul ia inventat un minister? Despre ce vorbim?