vreau site;ma poate ajuta cineva? multam' fain
imi trebe site.
vreau domeniu pe com ca dau vreo 8 euro+Tva pe an, deocamdata nu vreau ro
nu prea am inteles cum sa-l cumpar
nici la webdesign nu prea ma am; vreau sa-mi fac ceva simplu si usor de folosit
o sa fie un site cu produse spre vanzare
cine se are cu treburi din astea il rog mult sa ma ajute daca vrea si daca poate
dau o pizza mare si-un suc de portocale:D:D
Re: vreau site;ma poate ajuta cineva? multam' fain
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si iti cumeri domeniul dar nu cu 8euro pe an
Domeniul iti recomand sa il iei pe viata, dai 29 de euro pe un domeniu .ro sau cat o fi un .com acum si stii o treaba. Hosting pentru site gasesti peste tot incepand de la 4 euro/luna in sus - nu iti trebuie server dedicat pt ceea ce vrei sa faci.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pagina poti sa o faci cu "site builder" - majoritatea celor care ofera hosting au si aceasta facilitate inclusa. Daca vrei sa faci shop atunci iti trebuie un site bine pus la punct, cu baza de date si forme destule pentru comenzi, cos de cumparaturi, card-uri etc etc... dar daca vrei doar sa prezinti produsele atunci e simplu si poti sa il faci cu ce iti ofera ei.
In mare cam asta ar fi... succes!
Daniel daca vrei iti recomand eu pe un tip
un turc care s-a insurat in sibiu cu o romanca
si stie bine meserie
o sa vorbesc cu el daca imi dai mai multe detalii
iti dau si eu niste linkuri ca sa vezi cam ce poate tipul
si te hotarasti
lucra foarte fain in java si alte lucruri de iti capteaza atentia
cred ca iesi la vreo 300 E cu totul
Pe bani si eu iti pot recomanda doi, un tip (prieten bun) si o tipa. Meseriasi amandoi. Dar banuiesc ca vrei sa te ajute careva free...
am luat pe com un domeniu pe un an.
am gasit si hosting, si omul mi-a primis ca am ajuga si la site
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sper sa iasa ceva fain
WEB PAGE MAKER - si iti faci singur site-ul , mie mi se pare destul de usor de folosit
Quote:
WEB PAGE MAKER - si iti faci singur site-ul , mie mi se pare destul de usor de folosit
acum lucrez cu ceva gen oscommerce. dar nu prea-mi place
va rog sa-mi indicat un alt soft mai bun cu care sa pot face mai usor un site cu vanzari.
Ceva mai complex este Macromedia Dreamwaver... poti face de toate daca stii lucra cu el.
Succes ;)
Quote:
Ceva mai complex este Macromedia Dreamwaver... poti face de toate daca stii lucra cu el.
Succes ;)
mie mi-ar trebui un site online de vanzari pe care doar sa-l modific; pot gasi asa ceva?
Cam greu... aia inseamna o baza de date si un site respectiv forum bine pus la punct... o sa vad poate iti fac rost de la careva desi putin probabil pentru ca se munceste la greu pe astfel de site-uri si nu prea se dau sursele...
Quote:
Cam greu... aia inseamna o baza de date si un site respectiv forum bine pus la punct... o sa vad poate iti fac rost de la careva desi putin probabil pentru ca se munceste la greu pe astfel de site-uri si nu prea se dau sursele...
nu-mi trebuie ceva cine stie ce complicat...dar sa arate decent; ca pe parcurs il mai bibilesc eu...
sunt templateuri la greu pe google ... poti sa iei si sa le modifici dupa placul tau . :dance:
Atunci ia-ti un host cat de cat si pune un mag/shopping template si migaleste pe el pana iti iese pe placul tau... si te-ai scos usor...
un editor HTML mai simplu e Microsoft Publisher, din seria Microsoft Office 2007;
e usor de lucrat cu el, ai acolo template-uri pe care le poti modifica dupa cum vrei si un meniu destul de simplu de creat...mai greu e apoi de urcat pe net...