-
Suport lnb
Suportul original al antenei offset 186 x 168 cm e compromis ,am achizitionat alt suport lnb tip bogacki , insa e o diferenta evidenta la unghiul de inclinare. Daca aveti vreo idee de unde as putea achizitiona un suport adecvat , dati un semn
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
nu stiu daca tie bun am gasit la lnb technic b 1.50 roni
SUPORT PLASTIC ANTENĂ OZD
-
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] este bun ce ai găsit.
La antenele offset este ok un alt suport de lnb , deoarece poți ( trebuie neapărat) regla din nou antena.
Singurul inconvenient că nu se mai potrivește gradația inscripționată pe partea de reglaj a antenei
-
Si eu mi am zis ca e bun modelul gasit , si l am folosit in ultima vreme , dar am concluzionat intr un tarziu ca nu e tocmai ca si originalul , unele receptii dx pe care le am reusit cu suportul original au scazut sau au disparut ulterior. Am incercat originalul inca o data , lipindu l cu banda , si automat am observat o crestere semnificativa de semnal , ( de. ex.a intrat pe 26est Badr7 nw) si am concluzionat ca totusi afecteaza. De fapt sunt 2 diferente intre cele 2 suporturi , una e legata de inclinatie si alta de distanta dintre axul suportului lnb si diametrul suportului. Cu alte cuvinte , la lnb ul original pozitia lnb ului e aplecat mai in fata si mai sus.
-
După cele relatate de tine cred că diferă puțin distanța față de antenă, deci trebuie să încerci să îl pui mai în față, mă refer la gâtul lnb-ului.
Dacă reușești să îl fixezi bine cu bandă, lasa-l pe cel original.
-
Am avut si eu exact aceeasi problema anii trecuti. Am luat lnb-ul acela bogacki si am constatat exact acelasi lucru : inrautatire semnal. Din cate am putut eu sa compar exista o problema cu inaltimea pozitiei lnb-ului. Eu am reparat suportul vechi asa spart cum era si m-am chinuit cu ala vechi desi am 2 suporti bogacki niciunu bun.
Am incercat sa modific prinderea celor 2 tije pe brat sa inalt/cobor lnb-ul dar nu ajuta. Tot cel original e mai bun. Daca gasiti un suport lnb bun as vrea si eu unu.