Receptor multistream: Octagon SX88+ SE vs GOLDEN AlphaX (vs MiraX3000)
Aș vrea să iau un receptor pentru a vedea canalele franceze multistream de pe 5W, HD e suficient (pt. 4k am un Amiko A5 Combo).
Ce ați alege între Octagon SX 88+ SE (second la 210 lei) vs GOLDEN INTERSTAR ALPHA X (la 210 lei) sau chiar Amiko MiraX Hybrid HiS-3000 Combo la 245 lei (toate , inclusiv cel second, puțin folosit, au garanție 2 ani) și de ce ?
Tunerele sunt la fel de sensibile (pe 5W e semnal la limită uneori, chiar și în vestul țării) sau carea are tuner mai bun?
Sunet 5.1 au toate pe francezi (pe Dolby Digital Plus)? Am găsit că pe SX88 e OK.Ați testat careva pe celelalte , e oK?
Care are meniul mai prietenos la utilizare/ scanare? La Amiko MiraX mă încântă că are și Combo (35 lei diferență), dar nu știu meniul cât e de prietenos (la Amiko A5 nu-mi place, de exemplu, că nu am preview la posturi când editez lista de canale sau că ajung greu la setarea de motor 1.2 dacă vreau să mai corectez un pic poziția).
La Golden am citit că ar fi probleme cu fonturile mici (și nu se pot mări) la subtitrare. La Octagon sau MiraX e suficient de mare fontul de la subtitrări, se paote mări/micșora?
Pe înregistrare (pe stick sau HDD) sunt la vreunul probleme, e prietenoasă utilizarea la programarea înregistrării în EPG, respectiv la redare?
La suport firmware cum stau, se primesc actualizări? Dar la instalarea unor terțe aplicații/pluginuri (oscam sau de IPTv)?
Ce alte avantaje/dezavantaje ați găsit la cele trei modele?
Mulțumiri celor care răspund ș i
Sărbători fericite!