-
Arabi pe 13 E
Salutare
Tind sa cred ca arabi cara niste canale foarte bune pe 13 E....este vorba despre Abu Dhabi Sport ..11747 H 27500 codare in BISS oare merge la cineva....semnal bun......poate mai cara ceva ca sunt la Liber pe 7w Spot MENA......Sanatate Maxima!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
nu am inteles nimic.ce ai vrut sa spui cu threadul asta?
-
Salutare
Am facut cunoscut pentru colegi de breasla ca ce nu se poate receptiona (7W Spot Mena) se poate receptiona pe un satelit accesibil ( 13 E ) si poate mai cara ceva canale bune de pe spotul inaccesibil pe satelitul accesbil 13 E cum erau o data JSC..In speranta ca acum am fost ceva mai explicit imi prezint scuzele de rigoare...Sanatate Maxima!!!!
-
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]cu, si pe mine m-ai bagat putin in ceata; ai atast imagini in clar si, in acelasi timp, ai intrebat daca la cineva merge. Banuiesc ca ti-au mers si ulterior nu au mai mers.
Vrei sa stii daca se mai gasesc ceva k*y pentru ele, nu? Altfel nu are logica. La mine este intuneric.
Daca ai ceva noutati, intre timp, da un semn.
-
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] vroia sa spuna ca pe 13E,la transponderul 11747H27500 se gasesc programele Abu Dhabi Sport1 (FTA) si Abu Dhabi Sport 3 si 4 (criptate biss).
De regula sunt transmise meciuri foarte vechi inregistrate si nu se compara cu fostul JSC, actual BeIN, un lider pe segmentul transmisiilor sportive live.