As dori sa imi recomandati un receptor 4k care sa aiba ,
1.calitatea imaginii cat mai buna
2.Oscam
3.un cititor de card
4.sa fie stabil imaginea,sa nu se blocheze boxul
5.tuner sat si dvbc
Cel mai important pentru mine e punctul 1.
Multumesc.
Printable View
As dori sa imi recomandati un receptor 4k care sa aiba ,
1.calitatea imaginii cat mai buna
2.Oscam
3.un cititor de card
4.sa fie stabil imaginea,sa nu se blocheze boxul
5.tuner sat si dvbc
Cel mai important pentru mine e punctul 1.
Multumesc.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In ziua de azi, calitatea imaginii nu tine de receptor! Consider mai importatanta sursa!
Astea fiind spuse, Octagon a reusit cu SF8008 sa scoata un receptor bun, Zgemma face receptoare bune (eu ma dau cu H9 twin, dar este si combo);
Poți verifica și un AMIKO viper 4k v20 Combo dacă dorești un model mai ieftin undeva la 400-430 ron, are cam tot ce ai specificat.
AMIKO viper 4k v20 Combo stie scanare oarba ( blindscan ) ? Tunerul stiu ca e capabil dar nu stiu daca are drivere.
---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:51 ----------
In postarea initiala receptorul costa 69 lire iar acum costa 89 lire. Au pus adaos mai mare la produs. Probabil inca e acolo printre receptoarele bune in zona asta de pret.Quote:
Originally Posted by lukas26 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu am modelul, am avut un AMIKO viper 4k Combo și mergea blindscan pe imaginea pure2 destul de bine în schimb pe openatv aveam unele probleme și preferam manual scan
Multumesc pentru raspunsuri.O s-a analizez pe fiecare.
Ptr o calitate a imaginii, recomand receptoare cu chipset broadcom. Am avut receptoare cu altfel de chipset-uri si am putut compara.
Edision Mio 4k+ este modelul pe care 'trag'' acum. Un alt receptor pe care-l folosesc este Vu+ zero 4k. Au aceleasi procesoare doar ca Edisionul are kernel si drivere la zi. Kernel 5.9.0 ! Drivere din 07.01.2021 ! Imagini ptr el gasesti la toti marii producatori de imagini.
Si eu am constatat o imagine mai buna pe receiverele cu procesor broadcom fata de cele cu hisilicon.
Dacă dorești un model mai scump îți rcomand cu căldură noul vu+ duo 4k SE + un tuner suplimentar Dvb-c fbc care are un proc Broadcom BCM 7444S același procesor case se găsește și pe vu+ ultimo 4k.