in viitor se poate evita...
@rpc-forum sa dati adresa mea de email si nu numai la toata lumea?
nu imi aduc aminte sa fii dat acordul sa cunoasca toata lumea adresa mea de email chiar daca nu este secreta.
poate vi se pare o banalitate dar pentru alti nu este :)
daca tot vreti sa faceti invitatii forumul are o optiune de a trimite la toata lumea PM cu un singur click
va multumesc
Re: in viitor se poate evita...
Greseala a fost a mea. Pentru ca nu pot trimite e-mail la mai multi folosind optiunea forumului (problema tehnica) am recurs la yahoo mail.
Nu am trimis la toti ci doar la vreo 50-60 fiind avertizat imediat ca nu-mi ascunde celelalte mail-uri desi folosisem CC-ul.
Scuze sincere din partea mea.
:sorry:
Quote:
Greseala a fost a mea. Pentru ca nu pot trimite e-mail la mai multi folosind optiunea forumului (problema tehnica) am recurs la yahoo mail.
Nu am trimis la toti ci doar la vreo 50-60 fiind avertizat imediat ca nu-mi ascunde celelalte mail-uri desi folosisem CC-ul.
Scuze sincere din partea mea.
:sorry:
CC-ul nu ascunde adresele ... BCC ascunde ! :) No offence bro ...
Quote:
CC-ul nu ascunde adresele ... BCC ascunde ! :) No offence bro ...
Da, asa e :) Mare destept sunt... nu stiu unde mi-a fost capul :(
mai poti face o chestie ... mai trimiti odata un mail la persoanele carora le-ai trimis mailul anterior .... si ii rogi sa nu se uite la adresele celorlalti ... just kiddin ...:clap:
Tie iti arde de glume dar eu am muscat-o din graba si neatentie :(
Nu au vazut multi ca nu permite yahoo sa trimiti la multi deodata, atata noroc... oricum m-am oprit destul de repede ca ma avertizase un prieten.
Quote:
Tie iti arde de glume dar eu am muscat-o din graba si neatentie :(
Nu au vazut multi ca nu permite yahoo sa trimiti la multi deodata, atata noroc... oricum m-am oprit destul de repede ca ma avertizase un prieten.
Din cate stiu eu .. Einstein trimite mass pt sateliti.org prin serveru meu stmp ! ask him details
Stiu asta, solutii sunt destule, am si eu la job dar nu mai e cazul ca am rezolvat deja. Merci!
Quote:
Din cate stiu eu .. Einstein trimite mass pt sateliti.org prin serveru meu stmp ! ask him details
Merge si prin serverul tau, dar "amu" folosesc doar forumul!