eu am azbox s710 usb shi un prieten are st710usb combi (tdt) si va zic ca merge super jiji premiere (amdoar 2 anteneorientate: astra shi thor ) shi altele dar nu garantez. imi iau firm-ul la zi de pe g6-teamcom
bafta :cheers: :cheers:
Printable View
eu am azbox s710 usb shi un prieten are st710usb combi (tdt) si va zic ca merge super jiji premiere (amdoar 2 anteneorientate: astra shi thor ) shi altele dar nu garantez. imi iau firm-ul la zi de pe g6-teamcom
bafta :cheers: :cheers:
asa si....?
vrea sa arate ca stie sa scrie cu "shi"
aha acum am inteles
o sa cumpar si eu un azbox poate o sa pot scrie si eu cu shi
am vrut doar sa spun ca e un receptor bun. nu sunt asa de profi ca voi dar am crezut ca : daca scriu despre acest receptor o sa vada si ( lipseste '' h '' multumiti ? ) cei care sunt interesanti de aparat nu de greseli ortografice.
nu sunt profi ca voi
era doar o parere de-a mea :sorry:
receptorul tau o sa aiba viata scurta...a fost la moda pe vremea cand se deschidea jiji doar la ei dar in rest .... nu stiu daca cineva ar cumpara acest receptor chiar daca are si un tunner dt
locuiesc in spania, nu dispun de alt aparat decat de Azbox s710 usb
Dragsat, recomanda-mi un aparat pentru d+ stiu ca inca nu este lumina la n3
un receptor care sa ''aiva viata'' mai lunga pentru mai multe ..........
merci mult
incearca cu o clona sa nu zic dream :)
merge chiar si cu dream:DQuote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:horse::horse::horse:Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:duel::duel::duel:
:comp::comp::comp:
mersi mult de tot sunteti foarte amabili. acum incerc sa vad daca reusesc, daca ma inpotmolesc va scriu din nou sper sa nu va suparati :cheers:
sunt confuz rau de tot si incepator pe deasupra, sincer nu am prea inteles cum trebuie si ce trebui sa fac. daca nu va deranjeaza sa-mi dati ceva indicati mai precise.
ce sa fac si cum trebuie sa fac ?
multumesc !
Un raspun "serios":
AZBOX nu mai deschide D+!