-
Telecomanda
Salut pe aceasta cale toti membrii forumului.Am o mare rugaminte.Detin un receptor Geant Hd Plus si nu am telecomanda la el.Sunt ferm convins ca si pe piata noastra sunt telecomenzi compatibile cu acest receptor.I-mi puteti spune de unde as putea cumpara ?
Multumesc.
-
Sunt telecomenzi programabile pe usb, care merg pe majoritatea dispozitivelor.Eu am una amiko.
-
Merg daca a introdus cineva aparatul in baza de date !
Eu am aparate care nu exista in baza de date !
-
Am si eu mai multe dar nu exista in baza de date acest receptor.
Pe ebay o telecomanda costa cat jumatatea pretului receptorului.
Asa arata originala.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Dacă ştii ce fel de clonă este, al cărui receptor de la o firmă mai cunoscută poţi găsi o telecomanda universala.
Pe siteul ăsta turcesc sunt coduri de telecomanda universala dar cu 4 cifre, nu cu 3, probabil ce se fac prin Turcia, că acolo e ca la chinezi se clonează tot.
Poate găseşti aici ceva să se potrivească dacă ai o telecomanda universala cu 4 cifre la codul receptorului , prima dată sunt coduri de televizoare, apoi de receptoare de satelit, DVD-URI ...
-
Multumesc inca o data pe aceasta cale.Nu am gasit nimic pe site-ul indicat.Pot fi gasite telecomenzi care executa aproape toate comenzile inchis/deschis,cumutare canale,meniu..etc.Dar,exista intotdeauna un dar.Trebuie sa aiba tasta F1,tasta ce e â€magicaâ€.Activeaza/dezactiveaza emulatorul si pe baza altor coduri mai face unele minuni.Pentru o minima functionare am instalat pe telefon G-MScreen,dar.....raman fara â€darâ€.Poate .....
-
daca ai avea modelele de telecomenzi programabile de la clurc, poate ar merge codurile din imagine, Tiger sau Istar....am vazut ca ar fi compatibile cu Geant
PS.la clurc au o baza de date pe internet,si au share la codurile copiate de pe telecomenzi originale....trebuie doar sa te inregistrezi la ei si poti descarca codurile de care ai nevoie
-
T.c amiko nu are in baza de data decât un singur model de geant, fara tastele f1, f2.
-
Multumiri.Chiar acum am programat o telecomanda SEDEA.Functioneaza foarte bine.Are tot.