Daca nu vreti sa va mai chinuiti cu scanari, am pus un fisier cu pachetele Digi (Intelsat 1'V)si Max (Sirius 5'E) aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Bafta!
Printable View
Daca nu vreti sa va mai chinuiti cu scanari, am pus un fisier cu pachetele Digi (Intelsat 1'V)si Max (Sirius 5'E) aici:
Bafta!
Si se cheama....
Fisierul se cheama: Barghy_19.04_Sir_Int_data.bin
am cautat pe site`ul acela da nu este ce zici tu, pune`l pe uploaded.to sau dump.ro sau orice alt site ca am nevoie de el daca e toata lista de la digi... am o conserva de echolite si la scanare nu intra toate canalele de la digi. merci :cool2:Quote:
Originally Posted by barghy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by acidu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deci nu ai cautat ca lumea :lol:
ok. thx... am intrat si prima data tot pe link`ul dat de barghy, am dat ctrl+f ... da nici urma de respectivul fisier... acu e ok... l`am luat ... si sus pe conserva cu el :)) :tv:
Am pus o lista actualizata pe acelasi upload un fisier actualizat(Barghy_Astr_W2_HB_Sir_ThorInt_24.4.08_data) cu Max si Digi plus favorite pe restul paketelor ce se mai pot deschide pe satelitii Astra W2 HB Sirius si Int.
Bafta !!!