hello;
It is all echolite clone echolite 690 and 791.
thanks.
Printable View
hello;
It is all echolite clone echolite 690 and 791.
thanks.
metabox 6 and Mvidea 4000 = clona ---> echolite 790/770/ 690/660
Iris 9800 USB = clona 771/791 ----> echolite 771/791
metabox 6 fta ou metabox 6 ca .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by one1430 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
for 7x0 only
Sunt o gramada de clone de a lui Echo 7x1 dar nu corespund softurile asa ca trebuie putin schimbate pentru a merge pe 7x1.
Am incercat Iris 9800 USB, merge si m-am chinuit cu un model din spania care are chedit aproape identic cu al echo,dar nu functioneaza !Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tre sa caut ca am undeva pe hard unl de iris dar trebuie facute mici modificari ca sa mearga pe echo, cred ca lam si pus pe exyusat daca cumva nu lau sters moderatori de acolo.Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dar am softul, functioneaza fara modificari !Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E posibil ca de mult lam incercat, nu mai tin minte :)Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]