de 2 zile dupa 5 minute de vizionare cu programul progdvb ingheata imaginea si se blocheaza si pc . Prima data am crezut ca e de la windows , l-am reinstalat dar degeaba tot aceasi problema.Ma poate ajuta cineva?
Printable View
de 2 zile dupa 5 minute de vizionare cu programul progdvb ingheata imaginea si se blocheaza si pc . Prima data am crezut ca e de la windows , l-am reinstalat dar degeaba tot aceasi problema.Ma poate ajuta cineva?
schimba versiunea de prodvb,ce driver ai?cu toate ca nu e din cauza driverului,iti da vreun mesaj de eroare?ai instalat tu ceva in plugin?sa nu ai vreun conflict
Pune Altdvb, sau daca vreai subtitre pune MyTheatre shi vezi, daca se blocheaza la fel ca shi cu Progdvb inseamna ca trebuie de vazut la driverele de la SS2... Incearca shi scrie...
am ultima versiune de progdvb 5.14 dar si cu 5.13 a facut la fel
vladcarama am instalat mai demult mytheatre si nu imi gasea nici un program, asa ca l-am lasat balta . daca vrei s imi dai tu un link de unde sa il descarc sau daca mi-l dai tu ti-as fi recunoscator.
sunt la serviciu, cand ma intorc acasa te contactezQuote:
Originally Posted by tzicleanu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nici eu nu am reusit niciodata sa fac ProgDVB sa renunte la blocaje,dar nici nu sunt grozav de priceput...In schimb cu driver 4.4.0,AltDVB imi merge ca uns,Quote:
Originally Posted by tzicleanu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se gasesc si channellist gata facute incat prinzi canale pe care nu le gasesti prin scanare normala....Daca vei fi vreodata interesat sa folosesti AltDVB iti las ID de
mess pe PM.