Nu receptionez calumea 1W
Salut mesteri...mi-am pus antena offset (80cm AL) pe 1W am facut-o in asa fel sa am semnal maxim facand reglaj fin la elevatie/azimut/lnb
aa.. si lnb-ul e un Inverto Red single daca conteaza..problema sta in felul urmator : receptionez toate tp-urile de la focussat cu 90 %putere si intre 46-53% calitate
programele mi se deschid fara probleme inclinand foarte putin lnb-ul am mai castigat si tp-urile cu H2 HISTORYHD Animal Planet HD si chiar Eurosport HD Norge cu 46-49% calitate..insa nu-mi intra de nici-o culoare Intelsat-ul cam tot ce e pe el.. doar 2 tp-uri de digi imi merg iar al treilea 12563 V 27500 cu 18-21% putere si merge sporadic cand nu merge asta intra tot la fel de prost 12563H insa nu pot sa-i fac nimic..daca antena merge ok pe focussat nu-i musai si pe Intelsat fiind o diferenta intre sateliti de doar 0.2 gr?!
Eu de exemplu daca cobor elevatia imi receptioneaza si THOR si un tp de pe AMOS 4W si nu imi merge intelsatul nu-mi vine sa cred... sa iau in considerare o antena mai mare..multumesc anticipat