Fratilor! Am o rugaminte: stie cineva daca exista ( si unde) adaptoare de la optic audio la 5.1? Echolite are iesire optica si as dori sa-l leg la sistemul de boxe 5.1. Va raman vesnic dator! (cand aveti bani beti o bere):party: :please:
Printable View
Fratilor! Am o rugaminte: stie cineva daca exista ( si unde) adaptoare de la optic audio la 5.1? Echolite are iesire optica si as dori sa-l leg la sistemul de boxe 5.1. Va raman vesnic dator! (cand aveti bani beti o bere):party: :please:
Adaptoare nu cred ca exista..., decat un ampif cu intrare optica sau coax(smnal digital). Cred ca tu vorbesti despre intrari 5.1 analog(6perechi de rca-uri)...Quote:
Originally Posted by nelu68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu are rost sa bati capul, se aude identic ca pe RCA sau Scart analogic.
Eu am incercat si suna putin si metalic parca .... fassss mare,. Parerea mea.
Numai bine
tie iti trebuie asa ceva ... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dar nu-i daraua cat ocaua ...sa spun asaQuote:
Originally Posted by nelu68 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
numai bine,
theghostbuster