-
antena Big Bisat
Antena offset multifocus fabricata in Franta ,destinata receptiei satelitilor cu semnal puternic si putere medie. Reflectorul parabolic este din fibra ,banuiesc ca are si ceva insertie metalica . Receptia stabila si semnalul bun si in focarele departate de centru, diferenta fiind mica intre focarul central si un focar mai departat -digi receptionat in focarul central 10,5-11db si tot digi receptionat la 20grade de focarul central 9,3-9,5db.
Citeva cuvinte despre fabricant - firma franceza visiosat a format impreuna cu maec ,grupul maec-cahors ,in care maec se ocupa de echipamente electrice ,cablari structurate si infrastructura iar cahors de antene satelit si terestre ,echipamente distributie-receptie tv si accesorii .
In poza sint puse lnburi pentru 23E,19E,!6E,13E,9E si 1W
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Um moderator care poate intoarce poza...sa nu avem accidetati cu gatul rupt.
-
-
noua ,in cutie nedesfacuta -125euro ,antena este in bucuresti.
-
Suntem in alta sectiune nu in shoping, @ claudiu daca ai postat pentru shop ai gresit sectiunea.
-
omul a intreat de pret ,i-am dat detaliile ; postul nu este antena de vinzare si nu cred ca daca cineva la o postare intreaba de pret pentru un produs ,imediat e postare de sectiune shop. Si plus de asta nu am scris ca eu vind antena si nu am postat detaliile de contact ale personei care are antenele. Antena din poza este instalata de mine iar de vinzare le are un prieten, un prieten bun care are grija de fiecare data cind cumpara ceva interesant sa imi dea spre testare din produsele achizitionate.
Au fost si alte postari despre receptoare si au mai intrebat oamenii de pret ,asa informativ si nu a sarit nimeni ca postarea respectiva e de sectiunea shop sau ca au gresit sectiunea daca au spus cit costa produsul respectiv si poate au dat si nume de magazin.
Apropo de sectiunea shop ,e cam degeaba cei mai multi isi vind ce au de vindut prin alte parti mai repede decit aici chiar daca e forum dedicat receptiei tv. Iar daca te uitai pe la sectiunea respectiva ai fi vazut ca eu nu am mai pus nimic la vinzare si nici nu mai vrea sa pun nimic. Prefer sa le arunc decit sa le vind chiar daca sint functionale si si-ar mai gasi utilitate.
Ca am postat despre un receptor sau antena asta a fost asa sa mai afle cei care citesc pe aici ca exista si altceva si la alta calitate.