Salut.....am fleshuit o imag originala (cred) pe o clona dm800se.... si nu imi arata decit R01 no CA found poate cineva sa ma ajute??????
Printable View
Salut.....am fleshuit o imag originala (cred) pe o clona dm800se.... si nu imi arata decit R01 no CA found poate cineva sa ma ajute??????
De google ai auzit vreodata? Ete' ce zice "gogu":[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
DA d-le konstantin....am auzit.....multumesc ptr tot
Ai rezolvat, asa am patit si eu cu al meu DM800SE sim ferrari si l.am resuscitat cu FerrariFiller !!!
Si cu dm original se poate intampla daca pui img de clona...am patit-o si eu.
EU l-am resuscitat cu dreamup-ul ala cu patch.
Se duce boot-loaderul cand se scrie imaginea....si trebuie rescris
Programul aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tutorialul aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc mult celor care au raspun....am rezolvat problema...nu eu in persoana....m-a ajutat un prieten bun....trebuia sa am un cablu crossover....pe care nu l-am avut....numai bine tuturor
Bine ca ai reusit, se mai intampla sa faci(em) greseli daca nu belim ochii bine la imaginea pe care o instalam.
Ce nu pot eu sa inteleg:cum ai reusit (imi cer scuze dar te citez):"Salut...multumesc de sfat....am facut o alta belea in loc sa fleshuiesc sim201_ssl84b....am dat o imagine care mi_a mers inainte....si acum nu imi mai arata ip...ca sa flesh_uiesc. Ssl84b....innebunesc.....daca poti sa ma ajuti intr_un fel...." ziceai ca ai scapat de eroarea cu ca not found,dar defapt n-aveai cablu crossover...zona crepusculara nu alta...sa mor daca-nteleg...oi fi eu in urma cu tehnologia.