S-a intamplat ceva cu serverul lor de download? Am pierdut vreo info? Nu mai reusesc sa intru, (110) Connection timed out.
Printable View
S-a intamplat ceva cu serverul lor de download? Am pierdut vreo info? Nu mai reusesc sa intru, (110) Connection timed out.
nu se mai poate intra,
incearca cu proxy sau anonymous
pai de ce nu se poate?:)
pt ca sunt "banned" anumite clase de ip(tari)!
Cu proxy de afara merge fara probleme
habar n-am,
dar asta-i treaba
incearca cu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merci, o sa incerc. Nu mi-a trecut prin cap ca o fi banate ip-urile de tara, m-am gandit ca l-o fi mutat.
e in regula,si la noi sunt banate...
poate sau saturat aia de atatea tickete venite de la natiunea romana :)
e gratis,de aceea...
Open Source
mai degraba provideri de net va blocheaaza accesu la anumite forumuri,site uri etc,nu cred ca forumu oscam ar avea de ex ceva cu ip de RO,doar daca se justifica ce am scris mai sus....adica posibil ca zmeura sa fi deschis prea multe tickete(ptr ce i care nu ati prins ideea)
open source nu are treaba cu asta :)
Ai dreptate.
De pe RDs nu se mai poate intra pe oscam si alte forumuri de CS.
Nu stiu daca e valabil si pt RomFlocofon dar din ce am testat eu ......cu proxy merg toate
pai rds e pui de zmeu...a blocat el si rsp....la tribunal cu ei
Numa zumerosu cate ticket a deschis, sa faca aia un oscam dupa chipul si asemanarea lui.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa faca, da cica sa fie exact la fel ca caca-camu.
Sal tuturor,imi da si mie careva un oscam versiune cat mai noua,pt DM 800 clona,imagine Nemesis?Merci!
Hai sa pastram postul despre serverul de download oscam si nu ce au mai facut sau fac altii, care au ales sa faca ce au facut si din pct meu de vedere nici nu ar mai trebui mentionati pe acest forum. Uitarea e pedeapsa lor cea mai mare.
ontopic: incercati prin proxy, merge.