calitatea antenelor de 1,4m
in noiembrie 2012 in urma unei furtuni cu vint puternic , o antena de 1,4m circulara fabricatie bulgaria ,modelul care se gaseste pe la toate magazinele , antena montata pe terasa unui bloc ,s-a rupt si norocul a fost ca a ramas intre suportii pentru antene. In urma cu 2 saptamini pe acelasi bloc ,acelasi model de antena a cedat dar de data aceasta a cazut de pe bloc in curtea unei locuinte de linga acest bloc. Nu a facut pagube dar vecinul a considerat ca e bine sa faca o reclamatie la politie cerind sa fie amendat administratorul blocului ca nu a asigurat antenele.
In 2012 in urma discutiei cu cei de la peruvision am aflat ca au mai fost antene care s-au rupt la furtuna ,chiar le-am dat poze cu antena rupta sa vada fabricantul despre ce e vorba; din ce mi-au spus cei de la peruvision despre raspunsul fabricantului " ca antenele sint garantate la viteze ale vintului pina in 80km/h" m-a facut sa am rezerve despre siguranta acestor antene, mai ales in cazul montarii pe bloc unde viteza vintului se simte cu 15 sau 20 km/h mai puternic decit la 2m inaltime fata de sol,asa cum se masoara la statiile meteorologice. Iar in ultimii ani furtunile au avut viteze ale vintului 80 si peste 80km/h .
Asa ca cei care au lucrat cu acest model de antena ,sa aiba grija sa verifice din cind in cind starea antenelor montate.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]