--------------------------------------------------------------------------------
Windows Vista Ultimate RTM Final
Printable View
--------------------------------------------------------------------------------
Windows Vista Ultimate RTM Final
sti bine ca linkurile de genu asta nu rezista mai mult de o ora-zi.linkuri sterse.pe viitor recomand pm ptr programe deosebite. :wink:
laleauaneagra13sti bine ca linkurile de genu asta nu rezista mai mult de o ora-zi.linkuri sterse.pe viitor recomand pm ptr programe deosebite. :wink:
functioneaza.....acum......daca vrei il iei...daca nu..nu poate cineva are nevoie...
Intrati pe torrentzi si veti gasi versiunea care merge fara probleme, activa 100 de ani. :D
Problema cu vista este ca inca nu exista suport suficient din partea producatorilor de soft. Eu zic sa mai asteptati vreo 3-4 luni pana trecetzi la VISTA.
asta e si sfatul meu!Quote:
Originally Posted by gabitzu
Same here!Quote:
Originally Posted by outcast
Daca intradevar sunt nerabdatori printre noi atunci Vista ofera posibilitatea de a folosi softurile pe suport de Windows XP - cum face XP-ul cu cele de '98 si functioneaza binisor... oricum pana va ajunge Vista sa detina suport kalumea va mai dura juma de an...
nui problema eu am vista dar linkurile tot nu merg :wink:
This File has been deleted because of abuse
If you think that this is an error, please contact us
sorry aseara mergeau!Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13
Intrati pe filezone aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (torrents, inregistrare necesara)
si la sectiunea soft veti gasi VISTA.
Eu am testat si merge super. Testati mai intai computerul propriu daca are resursele necesare:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mersi video!
Pentru cei care nu au timpul necesar sau nu au chef sa tot reinstaleze XP-ul pt a testa alte sisteme de operare puteti folosi aplicatii de genul vmware care va ofera posibilitatea de a instala pe masini virtuale mai multe sisteme de operare... Functioneaza bine si sta bine si pe partea de support...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Site-ul oficial: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Download aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Good Luck !
?ntrebare:Quote:
Originally Posted by vid30
Cum ma inregistrez la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ?
Raspuns :
Tarif 2 USD / SMS fara T.V.AQuote:
Momentan inregistrarea pe acest website se poate face doar cu ajutorul codului primit prin SMS
sau cu ajutorul unei invitatii
Crezi ca VISTA merita 2USD? Chiar + TVA... :wink:
PS. Ai PM... :D
@Obywans
Daca vrei invitatie da-mi un pm
?ntrebare:
Cum ma inregistrez la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ?
Raspuns :
Quote:
Momentan inregistrarea pe acest website se poate face doar cu ajutorul codului primit prin SMS
sau cu ajutorul unei invitatii
Cine imi da o invitatie?multumesc anticipat.Spaniolul :wink: