Buna seara si bine v-am gasit. Pentru achizitionarea unui HDD extern care ar fi cei mai importanti parametrii care trebuie luati in considerare. Multumiri anticipate.
Printable View
Buna seara si bine v-am gasit. Pentru achizitionarea unui HDD extern care ar fi cei mai importanti parametrii care trebuie luati in considerare. Multumiri anticipate.
Trebuie sa tii cont de :
- Sa aibe alimentator propiu/extern
- Memoria cahe sa fie cat mai mare , in cazul hdd-urilor de la 1Tb e bine sa fie 64Mb
- Sa fie pe USB 3.0 , chiar daca pl. de baza/alte device-uri nu au decat USB 2.0 , acesta fiind compatibil si cu vechiul standard USB 2.0
- Interfata hdd-ului sa fie s-ata3/6Gbps to usb 3.0 , asta doar daca producatorul hdd-ului in cauza specifica ce interfata foloseste hdd to usb
- Cu cat ai mai multe variante de conexiune externa ( usb , e-sata , lan , fireware ) cu atat iti va fii mai usor in al conecta la diferite device-uri
- Sa dispuna si de un sistem de ventilatie propiu cu ventilator/carcasa de aluminiu , recomandat mai ales vara cand sunt zile toride si in casa/apartament nu exista aer conditionat
Multumesc @mario08 pentru disponibilitatea de a-mi detalia pe larg caracteristicile unui HDD extern cat mai performant. Nu stiu daca gasesc un produs care sa indeplineasca toate cacarteristicile enumerate, sau daca exista pretul este cam mare.