hallo
ma bucur ca am gasit inca o pagina romana:band:
:cheers:
Printable View
hallo
ma bucur ca am gasit inca o pagina romana:band:
:cheers:
bine ai venit
Fi binevenit
:wellcome:
hai sa traiesti
am vazut ca ai inceput in forta
:wellcome:
din cate am vazut postezi la greu in engleza
Eu va pot ajuta cu soft nou pentru PC ,soft pentru Module si multe alte.....:cheers:
cred ca nu va deranjeaza:D pot sa traduc in limba germana daca va este mai usor de inteles:gathering:Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@blackangel as vrea cat mai repede sa-ti editezi posturiile ca sa nu ti le sterg ca ar fi pacat pe urma citesti asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si vei fi bine venit in continuare cu noi softuri dar respectand regulile
ps.te avertisment eu te-am iertat tinand cont ca esti nou si te-ai repezit tare dar logic primul lucru care il faci cand te inregistrezi pe un forum e sa-i citesti regulamentu:)
...nus' treaba cu crackuri si alte alea... freeware...hm...deja sare calu nu crezi? Iti dai seama ca pe rapid-uletzu nu gasesti nimik freeware...
Deci o intrebare sa continui sau sa ma opresc:death:
Ciao Ragazzi
Sti cum este nu vreau sa supar pe nimeni de asta intreb cu grija, eu am in sacul meu cu software mai multe surprize :dance: :cheers:Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poti pune orce numa sa nu contina crack sau serial number
respecte!
bine ai venit!
bafta!
...man io zic sa continui...pana la urma linkurile alea nu sunt decat niste trimiteri catre continuturi urcate de altii asa ca nu vad sa ai vo vina...
Hallo Fratilor :drinks: Incepind de astazi NEW SOFTWARE este deschis:cheers: :clap: :cheers: