am scris si intrun tutorial mai sus ca vreau sa imi iau un rec hd care sa stie sharing nu f complicat si mam oprit la aceste 2 modele alma s 2200hd si optibox spider hd si nu stiu pe care sa il iau care e mai bun astept parerile voastre,va multumesc
Printable View
am scris si intrun tutorial mai sus ca vreau sa imi iau un rec hd care sa stie sharing nu f complicat si mam oprit la aceste 2 modele alma s 2200hd si optibox spider hd si nu stiu pe care sa il iau care e mai bun astept parerile voastre,va multumesc
Vezi care are suport software foarte bun.
La alma vad ca nu se face nici o modificare de o vreme, desi am incercat sa semnalam niste probleme.
Noutati pentru cripto aparute la majoritatea receptoarelor la Alma nu au aparut nici acum.
TVR HD nu se vede prin retea cu Alma, am testat nenumarate versiuni de sw si nu are de gand sa functioneze, problema nu este corectata nici in ziua de azi.
Nu am idee cat de bine este sustinut software celalalt receptor.
Mai multe informatiiQuote:
Originally Posted by alexph [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
PS vreau si eu tutorialu ala..
Cate servere newcmd permite alma s 2200hd si optibox spider hd .(De ex. echosmart 792 permite 16,optibox aligator 10 ,etc.)
Alma permite MAXIM 4 servere cccam si MAXIM 4 servere newcamd.
Mai are posibilitatea sa fie client redcam, insa nu am gasit ceva documentatie despre acesta.
Poate fi si server newcamd pentru cardul local.
Mai exista ceva obtiuni de homeshare, probabil imparteala pe o retea locala intre receptoare de acelasi tip.
Nu am cum sa testez aceasta posibilitate, pentru ca ar fi nevoie de mai multe receptoare.
O adaugare la clientul newcamd.
Fiecare linie newcamd poate avea mai multe porturi, de fapt print-o singura linie se pot adauga mai multe caid-uri.
Foarte utile liniile N fabricate din oscam, multics, etc... Astfel cu o singura linie N putindu-se acoperi o gama intreaga de caid-uri.
Testat in acest mod, functioneaza extrem de stabil, indiferent de versiunea software folosita.
Se poate un exemplu de linie N cu mai multe porturi la o singura linie cu mai multe caiduri in oscam?Quote:
Originally Posted by kosar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu maine vreau sa caomand unul dintre aceste 2 receptoare dar tot nu mam lamurit care merita mai mult,cum este treaba la optibox spider cu iks
optibox spider in sistemul iks se conecteaza la niste servere de unde primeste lumina pentru diferiti sateliti pentru un anumit timp care poate fi de o anumita durata asta in functie de cine asigura suportul tehnic
decizia/alegerea este a ta acum
succes
Da. Se poate.Quote:
Originally Posted by stanescu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Detin Optibox Spider te pot ajuta sa-l configurezi daca te hotarasti sa-l cumperi.
In acest moment exista soft care deschide prin SDS adica prin tuner 2 pe w3 7E.
sa inteleg ca optibox are suport mai bun decat alma si este mai de viitor?
Nu pot confirma acest lucru, cauta despre fiecare in parte, decizia este a ta.
Am inteles ca suportul IKS este asigurat 1 an.Quote:
Originally Posted by alexph [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe SDS se asigura suport mai mult timp ?
Pai alege si tu receptorul care are mai multe posibilitati.
Dupa cate se pare Spiderul are si modalitate de CS in plus fata de alma, are si un tuner in plus, de suportul software vezi pe paginile dedicate acestor receptoare, google i-ti va i prieten.