-
matrita antena fibra
poate e cineva aici pe forum sa stie unde as putea gasi o matrita pentru antena de 2,6m .Daca o mai fi cineva sa se ocupe de asa ceva.
Am de intarit o antena de 2,6m de fibra si ar prinde bine sa stea pe o matrita pentru inca vreo 2 straturi de fibra.
-
cred ca cel mai bine o faci tu , urmand curba antenei actuale si pui straturile de intarire pe spatele ei
nu sunt STAS marimile antenei sa poti gasi exact modelul tau
-
poti incerca sa o pui pe un pat de nisip gros astfel incat suprafata antenei sa fie in contact cu acesta, cred ca e cel mai simplu asa
-
matrita
toate antenele de 2,6m fibra au fosta facute dupa aceeasi matrita . S-a copiat o antena de 2,6m aluminiu ,dintr-o bucata ,fabricata in ucraina.
Pina prin 2005 era un atelier unde aveau o asemenea matrita si mai reconditionau antene,a se intelege aplicare de straturi de fibra pentru intarire si la care am mai facut vreo 3-4 bucati . Intre timp atelierul a fost demolat si ma gindeam ca poate cineva care intra pe aici -sa se fi impiedicat de vreo asemenea matrita. Nu vreau sa cred ca la cit de multe cereri erau cind semnalul era foarte slab pe astra si antenele de metal erau o avere ,ca nici o matrita sa nu mai fi ramas.
-
matrita*2.6
Salut! Dupa '90 antene de 2.6 din fibra au fost facute in Pantelimon. Astea de care vorbesc eu au fost calculate, proiectate si executate de la a la z, nu au fost copiate! Mai exista matrita si azi (cel putin asa stiu eu). Dar asa cum spunea si Horatiu este f. posibil sa nu fie la fel cu cea pe care o ai tu. Astea sunt calculate dupa niste formule si rapoarte stricte ( deci difera adancimea, distanta focala, etc... chiar daca au acelasi diametru). Daca este facuta pe matrita din Pantelimon mai ai o sansa!
-
matrita
@florini
si poti sa imi spui cine are matrita ? sau unde este si cum pot sa o vad ?
Da ,majoritatea spuneau ca si-au calculat si facut ei matritele dar in realitate a fost putin altfel ;au facut matrite dupa antenele de 2,6m dintr-o bucata ,antene din aluminiu aduse din ucraina.