imi montez singur o antena si vreau sa imi spuneti transpondere puternice de la badr 26 est si hellas sat 39 est
Printable View
imi montez singur o antena si vreau sa imi spuneti transpondere puternice de la badr 26 est si hellas sat 39 est
pai nu dai nici o informatie despre locatia ta si atunci te trimit si eu sa studiezi putin puterea semnalului pe o harta
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pentru 26 Est
si la 39 est frecventele de la dolce sunt destul de puternice [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Badr-4, 26 est, frecventa 12182 H dvb-s/mpeg2,16200 3/4, L-75, Quality-100 ,antena ofsset de 90 cm,LNB INVERTO BLACK ULTRA SINGLE HGLN 40MM
la fel si tu dai niste informatii fara sa spui exact locatia
puterea semnalului difera de la o locatie la alta intelegeti?
stiu asta, busteni prahova
alexprahova ia ca reper frecventa postata de mine pentru badr-4 in acest fel gasesti sigur satelitul respectiv, Locatie sud-sud-est mai la vale de busteni
in bucuresti eu ma raportez la 12034 H cu 27500 unde este aljazeera. Si merge si pe antena de 0,9m. Iar pe hellassat incearca pe 12688V cu 30000 ca ai taraf si nasulTv la liber.
Cauta satelitul cu frecventa cea mai puternica si regleaza antena cu frecventa cea mai slaba, asa o sa prinzi tot, zic eu.
Voi ce credeti?
Cel mai corect :clap:
Foarte corect numai ca el nu stia care frecventa are semnal mai mare pt a gasi mai intai satelitul.