Puteţi descărca gratuit antivirusul romanesc de aici :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] in intervalul orar 15:00-16:00
OFERTA VALABILA DOAR IN ZILELE 23, 24, 25 IANUARIE
Printable View
Puteţi descărca gratuit antivirusul romanesc de aici :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] in intervalul orar 15:00-16:00
OFERTA VALABILA DOAR IN ZILELE 23, 24, 25 IANUARIE
moo @delta ...pune moo si tu antivirusul pe rsp...ca eu vin acasa seara tirziu ,.si nu ma incadrez in timpul de descarcare :)
Nici eu nu sint acasa in timp util :(
cei ce nu sunt acasa pot sa intre pe adresa: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] de pe terminalul mobil sau de la munca si se face inregistrarea mailului pentru licenta.
downloadul nu e neaparat necesar, se poate face cand ajungeti acasa direct din mail-ul trimis de catre bitdefender cu cheia de activare 365!
download:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Felicitări! Ai primit o cheie pentru Bitdefender Internet Security 2013
——————— XXXXXXX ———————
Pentru a folosi această cheie trebuie doar să dai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dacă produsul nu se activează in interval de 30 de zile,
cheia va fi invalidată.
Am o licenta pentru cine a ajuns tarziu
Felicitări! Ai primit o cheie pentru Bitdefender Internet Security 2013
——————— TFIEMKK ———————
Pentru a folosi această cheie trebuie doar să dai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dacă produsul nu se activează in interval de 30 de zile,
cheia va fi invalidată.
sper ca is primu
PS: am fost :)
am vrut si eu sa iau o licenta si sa o postez aici pentru cine are nevoie dar din pacate dispare rapid casuta unde se scrie emailul (am incercat de mai multe ori )
cei care aveti cont pe FaceBook folositi daca vreti sa primiti pe mail
succes tuturor
Ultima strigare ...
Eu m-am chinuit toata ora si nu am putut prinde o cheie:comp:
pentru toata lume aici aveti de toate pentru calculatorul dvs
atentie totul este in limba lui gonzales (soricelul mic)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
va doresc succes tuturor
Am reusit sa mai descarc cateva licente, pentru cei care nu au apucat.
XP2W3EG
UV5JMUM
P06MZ6P
CB73IV5
VCCREJD
am licenta pentru 1an/l-am pus in calc si s-a ales praful/parerea mea ca e de fapt un virus foarte parsiv care ajunge sa-ti controleze tot in calc/eu nu-l recomand
Multumesc hydrOxygen am bagat o cheie de la tine si am licenta pt. 2 ani :clap:
Am mai gasit o licenta intr-o adresa de email: 0YMWG5E
La fel si aici,am instalat si eu o licenta si mi-a incetinit PC-ul semnificativ ! :(Quote:
Originally Posted by gladix [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]