[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
nu-i chiar asa; pretul ala e pret de licitatie, nu e pret final; uite si alte oferte, dar trebuie analizate cu atentie;Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
doar asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
n-o fi 20 de euro, nu?
si pe de alta parte sa nu uitam ca dreamboxul este un aparat electronic, si preturile la electronice scad in fiecare saptamana cate un pic.
clonele firar mama lor a naibi de clone ca alea strica tot
si asta....dar va aparea succesorull lui dm500 ,500 care deja nu se mai fabrica.Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu fi rau ca pentru 2-3 ani vor mai merge (doar CS) cred!Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce daca cumperi unul original ai gratis ceva?Nu cred!
PS:Te astept pe MSN!
pai aveai dar asta este, ne reprofilam in alt sectorQuote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu ma astepta ca nu iti dau linie de gbox ca nu mai il folosesc , am pauza 2saptamani
ce vrei sa spui cu asta?Quote:
ICiao Ragazzi
Da frate ai dreptate, asa exact am procedat eu!Ca oricum la inapoierea mysky te pun sa platesti chiar daca l-ai tinut in tipla!
Ps am un amic cu o cutie din asta primita la o superoferta, nu a folosit-o niciodata, si Sky nici macar nu au venit sa i-o ia motivand ca nu se justifica costurile...
Asa amicul are o cutie nou noutza(de 2 ani) sigilata si in tipla!!!
Nu e gratis ca platesti 40€+30€+9€ daca vrei parabola "gratis" si 40€+9€ daca ai deja parabola ta.Ultimul pret se plateste si in caz de vrei doar cardul(eu am platit!), citi-ti contractul ceea ce e scris cu litere mici mici de tot,saucontrolati-va contul(cum fac eu) sa vede-ti la activare cat va deduce din cont!Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
40€-anticippo
9€-tassa attivazione
Vreau sa ma contrazica cineva(fapte negru pe alb nu vorbe!!!)
Si cu CS-ul da ,CCcam+mgcamd, dar garda e la curent cu tot ce misca!
La Castelamare di Stabia(NA) au arestat 46 persoane,au inchis 2 magazine specializate(clona costa la ei 80€) si au confiscat tot ce misca.Era o adevarata retea wireless! Si lumea aici nu prea isi tine gura, se dauin gat unul pe altul!Acum "bataia" e pe Germania si Elvetia unde sunt comunitati mari de macaronari si doar "activarea" se plateste 200€ +dreamul 200-250€... asa ca vreau sa traiesc si eu vremurile cand un DTH autohton va avea o asa de mare cautare afara la CS!!!
Hai noroc!
:cheers:
Ciao Ragazzi
deci daca te prind ca te uiti pirat platesti doar o amenda? nu e si caz penal?Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ciao Ragazzi