intilnire in austria,mai 2008
se preconizeaza o intilnire a celor pasionati de technica receptiei tv satelit in austria.unii membrii care viziteaza si rdi stiu deja despre ce este vorba.
intilnirea nu este organizata de Fanta,dar care se pare ca va participa.
pentru informatii suplimentare vizitati off topic la rdi.
Re: intilnire in austria,mai 2008
Quote:
se preconizeaza o intilnire a celor pasionati de technica receptiei tv satelit in austria.unii membrii care viziteaza si rdi stiu deja despre ce este vorba.
intilnirea nu este organizata de Fanta,dar care se pare ca va participa.
pentru informatii suplimentare vizitati off topic la rdi.
Eu sunt deja pe lista;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
lista nu are nici un fel de importanta.ceea ce conteaza sint banii care trebuie trimisi pentru a se putea face rezervarea.pentru 3 zile ar veni cam 60 de euro de persoana.exista posibilitatea de a se opta pentru mai multe grade de comfort,am vorbit cu Patrocle aseara si am cazut de acord ca ideal ar fi conditii minime si decente pentru a fi accesibil pentru cit mai multi.in orice caz zona e superba,ma rog pentru cei care iubesc muntele.
p.s:sa nu uitam ca in zona in acea perioada inca se mai pot practica sporturile de iarna.bineinteles asta impune o deplasare in zona.
mooo de ce dracu noi nu putem face o astfel de intalnire,chiar n-avem capacitate,este un topic pe tema asta dar mut a ramas(sper ca n-are dreptate gandul care imi trece prin minte):)
tu nu ai inteles ca toata lumea este invitata ?
Quote:
mooo de ce dracu noi nu putem face o astfel de intalnire,chiar n-avem capacitate,este un topic pe tema asta dar mut a ramas(sper ca n-are dreptate gandul care imi trece prin minte):)
Am spus si o mai repet,cred ca suntem mult prea ocupati dar cred ca am putea sa ne intalnim chiar aici in Romanica noastra:cheers: , dar ramane de vazut daca se va materializa aceasta intalnire in aceasta vara.:cheers:
Quote:
tu nu ai inteles ca toata lumea este invitata ?
eu am inteles ca toata lumea e invitata,eu faceam referire la initiatva noastra
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]:)
Quote:
eu am inteles ca toata lumea e invitata,eu faceam referire la initiatva noastra
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]:)
Eu am zis ca vin,dar daca a ramas in coada de peste.....
Quote:
Eu am zis ca vin,dar daca a ramas in coada de peste.....
pai da spany asta am zis si eu dar asta e,orcum putem fi prieteni si fara sa ne intalnim dar era frumos,om vedea:)
Quote:
pai da spany asta am zis si eu dar asta e,orcum putem fi prieteni si fara sa ne intalnim dar era frumos,om vedea:)
Vino si tu in Austria va fi superb,e o intalnire organizata a unui impatimit de sateliti nu a unui forum,te asigur ca va fi super,orcum si-au anuntat intentia si alti membri de pe alte forumuri.
Fratilor ....o ''bere'' (sau o cisterna) merg mult mai bine pe plaiurile noastre MIORITICE mai ales daca e garnisita cu traditionalii mititei....hehehe
Austriecii n-au asaceva..:dance:
Problema mare e timpul liber ca, daca toti ne tinem de chefuri si intruniri....cine dracu mai munceste in tara asta...ca nemtii sau altii nu vin sa munceasca in locul nostru.
Quote:
Vino si tu in Austria va fi superb,e o intalnire organizata a unui impatimit de sateliti nu a unui forum,te asigur ca va fi super,orcum si-au anuntat intentia si alti membri de pe alte forumuri.
crezi ca nu ma manca:clap: as veni indiferent unde dar in AUSTRIA imi pica greu fiindca va trebui sa-mi las fetele un pic cam mult singure si sti si tu cum e nu prea pot ca au nevoie de mine,aici imi pica mai usor perioada fiind mai scurta:)
Quote:
crezi ca nu ma manca:clap: as veni indiferent unde dar in AUSTRIA imi pica greu fiindca va trebui sa-mi las fetele un pic cam mult singure si sti si tu cum e nu prea pot ca au nevoie de mine,aici imi pica mai usor perioada fiind mai scurta:)
Hai sa mai incercam o data la noi pe forum cu o invitatie undeva la munte-mare in iunie-iulie se baga careva cu organizarea?
am auzit ca va participa si o persoana care e non grata......deci o sa spun pas.
....va promit ca atunci cind nu vor participa persoane oneroase,
voi participa cu placere....
:D :D :D :D
still the same.
interesanti sunteti bre fff interesanti
da nu se poate face o intalnire la noi in tara??
e chiar imposibila??
chiar la anul faceti intalnire la vladivostok sau in insulele fiji care e mai kool??:)
sper sa nu iasa nimik:) :) :) :) :) :) :)