-
Intrebare Stick
Salutare. Am un stick noname de 16Gb care are o viteza de scriere mica undeva la 2-3 Mb/s.Este formatat NTFS. Am testat si unul Kingmax sau Kingston nu mai retin exact si tot viteza mica avea. De ce au viteza asa de mica oare nu-l formatez bine sau cauza e din alta parte? Din cate stiu exista si stick-uri cu viteza mai mare de scriere-citire. Ce caracteristici trebuie sa aiba pentru a atinge viteza mai mare, pe USB 2.0?
-
Caracteristica de care vorbeşti se numeşte preţ. Stick-urile KingMax sunt ieftine, dar lente. Cu alte cuvinte ... primeşti exact cat plăteşti
-
am si eu un Kingston 8Gb in test HD Tune imi arata la scriere minim 6mb/s-maxim 12mb/s (oricum e omorat saracu - are mai mult de 4 ani :) ) iar la citire 24-26 mb/s
Swerige-ia sticku tau si dute cu el la un prieten si testeazal - daca si la el e viteza mica e sticku de vina ; daca la el are viteza de scriere mare ai o problema cu placa de baza mai exact porturile USB
-
Daca ai un slot SD, incearca si un card SDXC sau SDHC si vezi ce viteze prinzi. de pe cardurile astea rulezi mai usor (repede) un OS fata de viteza USB 2.0.
Ai prins o viteza mai mare cu alte stick-uri pe aceleasi porturi?
Si da, despre pret este vorba, delta2k2 are dreptate.
Corsair-urile (unele dintre ele, pot fi acelasi model dar revizii diferite) sunt bunicele pentru transferuri. Zic de varianta rosie (GT)
-
Conteaza foarte mult si ce tipuri/marime au fisierele copiate , fiindca in general la fisiere de capacitati mici si multe ca numar ( gen poze , muzica ) viteza de scriere este in general mica
Insa la fisiere de capacitati mari , viteza este mare ( sau mai mare ) comparativ cu cele de capacitati mici
Practic pe un stick Kingmax mini super stick de 16Gb la copierea filmelor pe el ( fisiere de 700Mb/1,36Gb ) viteza de scriere ajunge undeva in jur de 9-10Mb/s , insa la copierea unor fisiere cu poze/muzica nu depaseste 5Mb/s
-
Cardurile microSd ating tot o viteza mica? Am testat unul si mi-a scris cu o medie de 4.5Mb/s. Iar din 3 stick-uri testate cel mai mult a atins o viteza de circa 3.5Mb/s.
-
daca din 3 stick-uri testate cel mai mult a atins 3.5Mb/s - mai mult ca sigur ai o problema cu porturile USB
Carduri microSd nu am avut - nu stiu ce sa iti raspund
-
Mai exact, care sunt cele 3 stick-uri pe care le-ai testat ? Eventual ... cat au costat ?
-
Kingmax Super Stick Mini 16GB white - eu zic ca este un stick cu un raport pret/performanta destul de bun , 16Gb - 45/50 lei viteze de 10/12MB/s la scriere
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - citeste review-urile ca sa te lamuresti
Probabil ca ai o prb. la porturile usb , exact cum ti-a mai scris si altcineva
-
Am testat cu acest soft [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stick de 4Gb Lenovo:
-6,63 la scriere
-15,47 la citire
-
Verbatim STORE N GO 4Gb:
-4,16 la scriere
-11.99 la citire
Asta imi face probleme cateodata in MP3 player-ul din masina,dar de asta si sta aruncat acolo.
-
Stick Kingston DataTraveler G3 USB Device:
6.12 MB/Sec la scriere
19.40 MB/Sec la citire
Stick