-
player 3d
vreau sa folosesc pe calculator un player care sa poate rula filme SBS pe un TV 3d ,
acum folosesc bsplayer , conversia efectiva facanduse pe tv , dar imaginea nu e de aceiasi calitate ca atunci cand folosesti playeru tv-ului.
exista vreun player dedicat pt formatul sbs care sa poata fie folosit pe un tv 3d.
toate cele bune
mentionez ca filmu pe care vreau sal vizionez e in format sbs
-
Nu are nici-o legatura cu formatul SBS(side by side) sau OAU (over and under), prelucrarea 3D fiind facuta de softul TV. Iti trebuie un PC cu placa video buna si un router bun. Evident ca redarea cu cele mai bune rezultate o obtii la citirea de pe un usb sau hard extern cuplat direct la TV. Ceeace este si indicat ! :)
-
corect faza e ca la jumatatea unui film , imi spune format not suported,
-
Upgrade de soft la TV sau schimbarea formatului filmului.
-
@parpaneata: am facut update dimineata asta vad mai tarziu cum merge,
tv ul meu e LG LM620S am intract pe web cu broseru tv ului , pe saitu cinemaxx si am deschis un film, se deschide dar nu pot a fac fullscreen, stii cumva o solutiie, tu urmareti filme de pe saituri cu filme direct pe tv?
---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 11:21 ----------
nu a mers, tot se opreste la jumatatea filmului si alte filme au mers fara probleme direct de pe stick .
cand rulez pe calculator filmu nu are nici o problema
-
Nu urmaresc filme in direct din doua motive. Atat uploadul cat si downloadul trebuie sa fie perfect. Am Tv-ul din semnatura si e ok....pentru toate formatele. Vezi pe forumurile specifice LG.
-
cred ca filmu are o problema , cu alte filme nu au fost probleme
asta e noi sa fim sanatosi :)
-
E2 e una din cele mai bune solutii la redarea filmelor 3D la ora actuala pentru ca stie meniuri si subtitrari 3D!
Eu folosesc aparatul Fulan cu imagine e2 si sunt foarte multumit.
Merg filmele 1080P cu pana la 60 de cadre si stie si decodare hardware DTS, pentru cei care nu au decoder extern.
-
@franta cred ca asta trebuia sa scrii prima data. Ca se intampla in particular pe un singur film. :)
@zildane....schimba TV-ul ! Ia unul mai performant. :lol:
-
da asa e , de asta am nevoie de un mediaplayer de calitate cara sa stie imagini 3d , in caz in care am probleme in viitor sa am un beckup
mersi pt sfaturi , o seara placuta