-
Samsung galaxy S 3
Mergeam azi prin centru si am vazut un nor mare de fum,cind ma uit ce sa vad un [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ardea in hohote :)
Normal am inceput cu o gluma pt ca m-au cam "albit" astia cu bombele lor cam tot aceleasi,nu mai schimba si ei placa
Sincer sa fiu sunt un utilizator/fan iPhone dar am avut ocazia sa ma "joc" putin cu noul telefon SGS3 saptmina trecuta si am ramas impresionat,mai ramine sa vad ce fac impreuna cu smarttv-ul meu,totusi astept urmatorul model iPhone si dupa o sa iau o decizie unde ma indrept ...
-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cred ca a fost mufa defecta la masina si de aici scurtcircuitul .
-
Lasa ca si concurenta arde...
-
Pai asta ziceam,sa mai schimbe si ei placa do'mle ...
O singura data la iphone4 mi sa stins due to overheat a aparut un triunghi galben si scria pe el overheat,eram in masina si l-am folosit ca GPS,Tunein radio si filmam,toate deodata si pt timp indelungat in timp ce mergeam !
-
Astazi a facut telefonul update la mine la SGS3.
-
Pai ce,face el asa de unul singur,nu poti sa anulezi adica sa faci upgrade cind vrei tu?
-
Poti sa anulezi, dar nu va din ce cauza s anu faci updateul?
-
Pai io știu? Nu știu,ziceam si io dacă are optiunea asta,foarte bine ca are,se poate downgrada ?
-
Da se poate ca sunt multe pentru el.
Poti sati customizezi si tu singur firmwareul.
-
Downgrade se poate face doar prin Odin, dar nu vad rostul.
-
Si eu am downgradat,de la iPhone4 la samsung S3 :)
-
Marius eu zic ca ai facut upgrade, de la un model mai vechi la unul mai nou de pe piata :)
-
@sorin8m cred ca ti-ai dat seama ca glumeam ! :cheers:
-
-
Fain dom'le s3 dar totuși iPhone ...
Nu-i nimic sorin8m !