Am facut un test pe 36 E. Culmea e ca...pe 12092 H 27500 imi intra programele si se deschid cu un lnb normal!
Oare se renunta la acel lnb circular?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Am facut un test pe 36 E. Culmea e ca...pe 12092 H 27500 imi intra programele si se deschid cu un lnb normal!
Oare se renunta la acel lnb circular?
Nu e NTV in orizontal pe freq asta
Eutelsat 36B 12092.00 H [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] DVB-S QPSK 27500 7/8
@lao - Ba e chiar NTV+ pe orizontal! Chiar si pe flysat apare ca ar functiona cu lnb circular...doar ca nu e asa!
Sursa: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acum mai merge frecventa respectiva?
Daca semnalul e puternic intra si cu lnb normal.
@dic_star79 - Evident ca functioneaza si la ora asta! Semnalul e peste 80 % tot timpul si asta pe o antena de 90 de cm.
@zappa - Nu e vorba de semnal, ci faptul ca il pot capta cu un lnb obisnuit. Daca te uiti cu atentie ai sa observi ca nu scrie V(vertical) sau H(orizontal). Apare R (dreapta) sau L (stanga) si se poate receptiona doar cu lnb-ul circular. Eu nu am lnb circular! De asta intrebam: din moment ce se poate receptiona aceasta frecventa cu un lnb normal, oare se renunta la lnb-ul circular? Desi, repet, nu apare nicaieri o astfel de stire...si nici nu e pe niciun site unde sa apara vertical sau orizontal, ci doar stanga si dreapta!
Lnb circular
Lnb-ul meu
P.S: Toate tp-urile sunt cu polaritate circulara pe NTV +!
Si totusi are dreptate.
Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca ai avea un lnb circular semnalul ar fi mai puternic. Sunt 2 sau 3 frecvente pe 36 est cu semnal ce se poate si cu lnb normal. Una era 11785 R. Cauta topicurile despre 36 est.
M-a pasionat si pe mine 36 est acu' ceva timp. Dar daca nu au sunet in engleza am renuntat.
De unde pot cumpara un lnb circular bun? Multumesc.
incearca aici la magazinul din suceava [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
succes
Intotdeauna au fost receptionabile canalele transmise cu polarizatie circulara cu LNB-uri cu polaritate liniara, daca semnalul a fost suficient de mare.
Nu e o noutate, e un fenomen cunoscut pentru toti cei care incercau sa capteze orice semnal posibil via satelit. Fenomenul este cunoscut de multi ani.