-
Add-on-uri Firefox
Poate folositi frecvent youtube, si nu intotdeauna videoclipurile vi se incarca in format HD.
Va propun un plug-in, care transforma pagina de YT asa:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ce face plug in ul asta:
1. Puteti descarca foarte usor video-urile
2. Va incarca videoclipul in calitate HD (nu mai trebuie sa selectati calitatea)
3. Va arata pe fiecare thumbnail calitatea (rezolutia) fiecarui video, inainte de a-l deschide
Aveti deasupra titlului video-ului formatele (rezolutiile disponibile), pe care daca dati clic, va apare fereastra de save as pentru formatul ales.
Cum il instalati:
1. instalati [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2. instalati script-ul de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2.
Daca vi se pune pata pe o melodie, si vreti sa o ascultati pe repeat, sunt doua metode simple de a "automatiza" operatiunea:
a. dati un clic in bara de adrese si scrieti imediat dupa youtube "repeat", deci link-ul va fi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]repeat.com, si dati enter (asta in timp ce ascultati/vizionati un clip);
b. instalati [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], care merge tot cu GreaseMonkey
Va urma (sper) :D
-
AdBlock Plus
S-ar putea sa-l aveti..
Eu il gasesc foarte util, ma scapa de reclamele din video-urile youtube si nu numai.
Acum e mai bine? :D
-
Moo,nu invata lumea la prostii ca te bate admin.:)
-
Lasa ca are optiunea "Dezactiveaza AdBlock Plus pe sateliti.info" si nu ia nimeni bataie :agresiv:
-
Pe laptopuri cu ecran mic e util acest addon :)
-
eu folosesc si My Homepage - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
incarca pagina setata ca Home de fiecare data cand deschideti un nou tab
-
Ca pagina de start si la deschiderea unui nou tab folosesc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Ma miram de ce de cateva zile nu-mi mai merg video-urile youtube in FF, dar merg in opera/chrome.
Era de vina, se pare RealPlayer-ul.
L-am dezinstalat si problema a disparut.
-
O parte din ce folosesc:
Adblock Plus
BlockSite
Close Button
Flagfox
Flashblock
Forecastfox
LastPass
No Script
ShowIP
PDF Download
Si ...
ReloadEvery
Asta l-am pus ca daca ma invarteam nitel cu una alta ma trezeam delogat. Pus la 5 min face treaba buna.