78473.54 x 1=şasă.... cai frumoşi
Jurnalul Elenei B. (transcris de Simona T.)
Dragă jurnalule,
Nu mai suport sămi fie cald pentru că mie, atunci cand imi este cald, imi vine să plang cu tot corpul şi imi curg lacrimi din toată pielea, mai ales de la subraţ.
Victor Ponta este un nesimţit care a copiat foarte mult la lucrarea de doctorat, spre deosebire de mine care am copiat intodeauna foarte puţin cand am avut lucrare de control sau dictare. Este foarte urat să copiezi mult. Mai bine iei notă mică şi vi la corigenţă, decat să faci aşa ceva, dar Ponta nu a vrut să vină la corigenţă şi a copiat mult, ca un neruşinat. Şi a mai şi minţit că este doctor, cand toată lumea ştia că este procuror. O să mă duc intr-o zi la el şi o să-i spun să mă opereze la creier şi sămi facă injecţii in fund la televizor, dacă este doctor. Dacămi greşeşte operaţia sau nu ştie să mă inţepe in fund, o să vadă toată lumea că nu a fost niciodată doctor.
Un alt mincinos este şi Adrian Năstase. S-a dat mare atata tinp că este un mare vanător şi, cand să se inpuşte, a ratat. Aş inţelege să ratez eu, dacă maş inpuşca, dar nu Adrian Năstase!!!! In primul rand că naş avea răbdare să stau la pandă ore intregi şi să mă aştept pană ajung in bătaia puştii, iar in al doilea rand, cand aş vedea că vreau să mă inpuşc, miaş cade in genunchi şi maş inplora plangand să nu trag şi sigur mi sar face milă de mine şi naş mai trage. Deci Năstase nu e in stare să tragă cu o armă, toţi mistreţii ăia pe care nea minţit ataţia ani că ia vanat el, ia vanat alcineva pentru el, e clar. O ţară de mincinoşi suntem, in afară de mine şi de tata. A, am auzit că a fost şi condamnat (Năstase, nu tata), dar nam inţeles dacă inainte sau după ce sa inpuşcat. Cred că după, din cauză că nea minţit.
De cand partidul meu nu mai este la putere, ţara mea are numai şi numai probleme şi are nevoie urgentă de nişte conducători nehoţi, nemincinoşi şi nerăi. Mie ruşine cu poporul meu aşa cum e el acum şi sunt foarte supărată, deoarece nu mă merită. Adică eu am invăţat atata carte ca să ajung europarlamentar pentru ce? Pentru un popor care a votat cu USL?
Tu cu ceţi alegi să imi fac unghile, jurnalule? Cu roz sau cu mov?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]