Vand CAM Matrix pentru cei cu receivere cu CI care nu pot deschide Gigi.
Relatii pe PM.
Printable View
Vand CAM Matrix pentru cei cu receivere cu CI care nu pot deschide Gigi.
Relatii pe PM.
Daca spuneai de Polsat te credeam ca merge dar digi pe Matrix nu ai sa vezi.Poate le Rebourn sau Magic si Dragon cam
Uite ca eu vad. Vezi pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ca este o varianta de soft: Mrb 3.07 - di*i tv fixed, adaptata special pentru Reloaded. Eu am incercat-o ieri si merge.Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cat o sa mearga ! si invatatzi sa puneti preturi la produsele pe care le vindeti ! sa avem si noi o parere! numai bijnitzari spun "vand XXX" si in functie de haina omului isi adapteaza pretu
90 RON negociabil.Quote:
Originally Posted by armandino [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
de obicei preturile pe pm.....cam asa-i pe toate forumurile.....de ce ? nici eu nu inteleg ,dar sigur exista un motivQuote:
Originally Posted by armandino [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe pm ca sa nu apara spargatori de piata? :DQuote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai tu ar trebui sa stii de ce...Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pentru ca aici nu este un shop-online sau ebay:cheers:
pe hi-fi.ro daca nu specifici pretul produsului ... ai postul blocat pana cand transmiti moderatorului postul ... a 2 oara ... ban 7 zile ... a 3 oara afara de tot !:agresiv:
Si pe elforum.ro regulile de postare anunturi de vanzare sunt aproape la fel de stricte! E musai sa-ti precizezi locatia, pretul pe care-l ceri pe ce vinzi si o fotografie a produsului... Altfel te poti trezi cu ban!Quote: