Problema cu Optibox 550 s
merge de mers ,dar apare probleme cind fac schimb de l#*nii,totul este in regula setari ,configurari ,host etc,problema este ca apar servari si dispar ,care sa fie cauza ,a mai intilnit careva asa ceva !!!??? sa fie si chestia de la viteza de net ,ca am observat la download, downloadez cu 40 klo /sec!!????
si totusi se pare sa am dreptate
fiti atenti ,am gasit un condensator unflat 6.3 v.....470mf .... intrebare daca pun un alt condensator tot de 6,3 v--dar---1500 mf ce ziceti merge !!!! ???? conteaza acel MF ..... nu pot sa imi dau seama dar masurai acel condensator unflat si observai ca functioneaza normal acul la aparatul de masura se duce rapid la capat si coboara lent inapoi., semnalmente ca e bun dar de ce este unflat !!!????
am facut test cu alt risivar
totul este ok ,dreamboxu pe care il detin, in afar de condensatorul pe care l-am schimbat., posibil este afectat si in alta parte,nu am idei ce s-a mai distrus in dream ,chestia este ca comunica greu cu programul DCC ,dreamul iasa greu pe net,si se misca ca melcul ....am redus din linii am lasat 10 !!!???degeaba ramine sa imi cunpar alt dreambox ,testat si verificat cu alt dream... adi soni ...daca este prin preajma sa imi lase un pm ,este singura solutie, si omul in care am incredere ,chestia este ca in urma unei descarcari electrice mi sa busit cablu coaxial exact mufarea ce intra in dreambox... am gasito carbonizata ...ok toate cele bune ,un moderator rog sa inchida postarea ,situatie rezolvata