Re: Skystar2 versiune viitoare?
Respecte!
scuze de offtopic!
@darkkoder,nu inteleg dece zici ca cei din oradea,daca au placa ss2 de vanzare ar fi"ciurucuri"(cuvant care l-ai scris gresit)
apoi ai putea sa spui frumos lui turku ca e diferenta intre placi si nu sa-l trimiti "pila"optinova!
adica sa-l faci miop.
ai putea sa vorbesti mai civilizat,zic eu!daca omul poate a gresit nu trebuie sa-l iei peste picior!
sau in moldova asa se "obisnuieste"?
fara ofensa la baietii de treaba din acea regiune,cunosc cativa baieti de treaba!
Bafta!
p.s.-@darkkoder,nu mi-o,lua in nume de rau,voiam doar sa te atentionez,ca aici suntem intre prieteni.si cred ca prietenii nu-si vorbesc asa!ma refer la adevaratii prieteni!
in rest toate cele bune!
Re: SBCL+vPlug pe Echolite
Quote:
Bravooos si felicitari!!!!
10 puncte in plus pentru acest forum fata de orice alte forumuri din domeniu!!!
Asa mai zic si eu colegialitate pe un forum!
Poate prin aceasta metoda, inlocuind V-plugul un un plugin de gbox, merge si gboxul.
Ar fi bomba anului!
Apropo, pentru cablu merge si un cablu tip null-modem sau acesta e altfel?
Pe exyusat aceasta e explicat de mult, ramane partea de Gbox.
sorine asa o fi!!! daca tu ai stiut afla ca suntem multi care habar nu aveam de ce nu ai semnalat mai devreme??
Simt in aer, miros de .......:argue:....?????
NU uitati ca: Aceleasi idei, se pot spune si cu alte cuvinte (ceva mai frumos).:!:
Quote:
Pe exyusat aceasta e explicat de mult, ramane partea de Gbox.
asta e in loc de multumesc??adica omul face ceva pentru comunitate....si tu stiai de prin 1900 toamna de lucrul asta dar nu te-ai deranjat sa faci un tutorial in romana...........sii mai spui ca posteaza si vechituri.......nu puteai sa te abtii???
Lasatil ma sa vorbeasca cum vrea dar intro buna zi se va trezi ca vorbeste singur si nu il va baga nimeni inseama ,asta datorita comportamentului de comunicare.Daca eu sant chior ce vreti,dar macar daca ar sti el la cate placi iam sters eu datele unde erau scrise pe placa se versiune este .Asta daca fraierul nu se uita si in sistem sa vada ce versiune este.
darkkoder zi acolo cum iti vine tie pe cap ca e bine asa pentru tine,mult ajutor o sa ai cand te lovesti :horse: :horse:
Re: FAQ - Card Sharing - PC to Receiver
cred ca nu e bine sa se degenereze in tot felul de acuze
e drept ca programele astea au fost puse de prin aprilie ,mai anul trecut pe mai multe forumuri , partea cu tutorialul in romana lipsea
ori la faza asta nici alte forumuri nu sunt mai bune ,pt ca foarte multi useri sunt defapt incepatori la partea cu sharingul si cei mai multi care folosesc sharingul o fac pe dream (unde erau tutoriale)
Este un inceput care poate o sa se sfarseasca cu ce asteptam cu totii ===> lumina la mult mai mult decat avem acum:comp:
PS: incercati sa fiti on topic si in continuare
va multumesc anticipat
Quote:
asta e in loc de multumesc??adica omul face ceva pentru comunitate....si tu stiai de prin 1900 toamna de lucrul asta dar nu te-ai deranjat sa faci un tutorial in romana...........sii mai spui ca posteaza si vechituri.......nu puteai sa te abtii???
A avut de cules porumbul toata toamna iar iarna nu stia cum sa faca sa termine de curatat romania de zapada si de aceea nu a avut timp sa faca el traducerea.:gathering:
OFFTOPIC SAU CLOSED
DECIZIA VA APARTINE:)
este pacat ca useri care nici nu il stiu pe @sorin8m il acuza pe nedrept ar fi bine sa ii multumim pentru softurile pentru echo 791 :drinks: la ultimile softuri contribuind cu multe lucruri . pacat ca se intampla astfel de lucruri :lol:
v-as ruga sa incetati polemica sau sa va mutati la offtopic. atat staric cat si sorin8m au contributii importante pe forumul asta. nu cred ca are rost sa va certati ptr un lucru care era si a fost postat abia acum. mai bine mai tarziu decat niciodata. eu il consider f.b si edificator ptr multi useri care ne viziteaza forumul si nu stiau de aceasta posibilitate. asa ca dati mana si fiti prieteni:)
trecem in offtopic nene tulip!!!:wellcome:
Vorbesc despre lucruri reale las pe altii sa improvizeze si sa se laude ca ce stiu sa faca.Fieacare se lauda cu ce are mai prost:gathering: