Azi am cerut activarea pachetului cu programele de filme Action Star, Comedy Star si Cine Star si nu am rezolvat decat prelungind contractul pe 2 ani.
Printable View
Azi am cerut activarea pachetului cu programele de filme Action Star, Comedy Star si Cine Star si nu am rezolvat decat prelungind contractul pe 2 ani.
marsel90 nu esti singurul cu aceasta problema,au mai pacalit si pe alti cei de la RTC si tu esti doar o victima a lor.Depune o plangere impotriva lor pt ca cea ce au facut ei acum este nerespectare de contract
Teapa e a ta ca ai acceptat.De astfel de clienti au ei nevoie si de aia supravietuiesc.
Atunci cand ti-au propus targul cu prelungirea contractului pe inca 2 ani trebuia sa le spui ca astepti perioada legala de reziliere si era posibil sa obtii alta oferta din partea lor. Ei au incercat terenul si ... au reusit fara probleme, pacat ca nu ai aflat ce reduceri sunt in stare sa arunce cand un abonat refuza sa mai stea in calitate de client la ei.
Contractele incheiate online se pot rezilia in termen de 10 zile din cate stiu .
pe langa faptul ca trebuiau sa iti spuna ca pachetul cinestar separat nu mai este....dupa MAREA PROSTEALA din 5 august de la dolce si de cadouri trebuie (sau poate mai ales)... trebuie sa fii atent. eu am dolce din nevoie, deoarece nu am pozitie la antena (astept sa apara evision...orice... cat mai repede) ca sa scap.
cand ti se apropie expirarea contractului te aburesc cu o oferta dupa care apare o zi ca 5 august 2011 cand ei nu mai tin cont de nimic precedent.....
dolce....never ever...
pentru cei ce nu au o alta posibilitate de a avea net pot sa inteleg alegerea romtelecomului dar pentru programe tv ROMTELECOM??? niciodata niciodata nici macar o data.fratilor voi nu consultati si celelalte oferte tv din piata ?iar dupa toate astea sa mai si prelungesc contractu? si in ce mod,eu cer 3 programe penibile rau sincer parerea mea si ei imi dau inca 2 ani de contract,nu am cuvinte
Nu inteleg unde e problema?
Asta se numeste "tehnica de vanzari"! Nu te obliga nimeni sa accepti ceva si dupa aceea sa intri pe diverse forumuri zicand ca "vai am fost inselat". Fratilor, inainte sa cumparati ceva, fie serviciu sau produs, verificati bine inainte daca e chiar ceea ce aveti nevoie. Daca nu esti in stare sa faci o analiza a produsului pe care vrei sa-l cumperi (nu te pricepi adica), ia si tu pe cineva care sa-ti explice ce si cum sau intreaba pe forumuri daca tot stii sa te vaiti de raul ce ti l-au facut.
Totusi, daca nu esti multumit de ce ai primit, din cate stiu, ai o perioada de timp cand poti sa reziliezi, invocand faptul ca serviciul nu corespunde asteptarilor tale... Deci... ce mai astepti?
Sint de acord cu @popamare, este tehnica de vanzari.
Problema e ca se minte prin omisiune sau nu se spune tot adevarul, oamenii mai putini informati cad in capcanele tuturor providerilor de diverse servicii, nu doar a romtelecom.
Pentru mine net-ul de la romtelecom, este si bun si rau in acelasi timp.
Ce este bine:
-porturi deschise (singurul provider care poate sa-mi asigure internet in zona, are IP-uri interne la fiecare utilizator, iar toate porturile spre exterior sint inchise, posibilitatea de a testa servere pe un asemenea internet sint zero.
-stabilitate mare. De cand sint client romtelecom foarte rar am avut intreruperi pe retea, si astea pe la ora 1 noaptea dupa care revenea. Ziua cred ca o singura data nu am avut retea in peste doi ani de romtelecom.
Ce este rau:
-vine pe reteaua de telefonie fixa, si esti obligat sa-ti mai platesti un serviciu de care probabil nu ai nevoie !
-viteza de download maxima pe care o pot avea cu centrala telefonica actuala este de maxim 12 Mbps, cea ce pentru zilele de azi, nu este o viteza prea mare.
-chiar daca viteza maxima pe care o poti contracta este de 12 Mbps, platesti un abonament exact la fel de mare ca si cei care au 100 Mbps !!! Lucru foarte incorect.
- Viteza de upload, sub orice critica, tehnic nici nu pot testa posibilitatile serverelor din aceasta cauza, 512 kbps sint jenant de putini pentru asemenea teste.
- ping destul de mare, 63-70 ms fata de cei din aceasi retea, cu net-ul celalalt, cand aveam 30 ms, mi se parea enorm !!!! Aveam prieteni in Arad (aprox 200km), cu care aveam 9 ms !!!!
Cap coada, daca analizam lista, cu ce este bun si ce este rau la RTC, observam ca lista "neagra" este mult mai mare decat cea alba (sau ce culoare o avea ! :) )
Insa, romtelecom este singurul provider, care datorita retelelor de telefonie fixa, poate patrunde in zone, in care alti provideri nu prea se inghesuie, din cauza numarului relativ mici al posibililor abonati.
Dar oare, exista providerul perfect ?
Revenind on topic, trebuie sa ne plangem, daca in loc sa punem intrebari, la semnarea unui contract, semnam cu ochii inchisi, sau credem ca sintem atat de bine informati, ca nu are rost sa punem nici o intrebare celui care ne pune hartia in fata ???
Nici cel care-ti face contractul, nu prea are interesul sa-ti dea toata informatia, el are un singur tel, sa-ti vanda produsul, pe care daca nu-l cunosti destul de bine, normal ca te poti trezi dezamagit.
RTC este singurul provider care desi are telefonie fixa in localitati, nu are sloturi libere pt net in majoritatea dintre ele, RTC este singurul provider unde "tehnicienii" pot da decizii in locul conducerii iar conducerea chiar crede ce spun tehnicienii, RTC este singurul provider care dupa ce faci un abonament TV la ei si iti ofera o grila de programe isi permite sa iti scoata (dupa cateva luni) anumite canale din pachetul la care te-ai abonat si apoi sa-ti spuna ca daca vrei sa ai acces la canalul pe care tocmai ti l-au scos trebuie sa mai scoti si tu ceva din buzunar pentru ca ei au modificat strategic denumirea optiunilor iar canalul scos este in alt pachet - si lista poate continua, dar despre RTC si despre ... numai de bine. Miza lor este nestiinta si lipsa de informare a populatiei pe asta s-a bazat si asa a devenit monopol in vremurile bune si inca mai profita de faptul ca unde ei au luat moca reteaua, altii trebuie sa o construiasca de la 0 .. insa daca apare concurenta, balanta nu va mai atarna in favoarea lor, vezi Focus-ul care le sta in coasta si a stiut sa transforme in punct marcat introducerea canalelor HD si decizia "intelepta" a RTC de blocare portabilitatii cardurilor.
in rest ... s-auzim numai de bine si nu uitati ca Tehnica vanzarii echivaleaza cu zicala Prost e cine da, nu cine cere.
in ceea ce ma priveste providerul perfect ar trebui sa iti permita:Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1. sa poti pune cardul intr-un decodor propriu...sau posibilitatea unui cam oficial sau a unui decodor "aproape oficial"....gen xdome in it.
2.sa poti avea mai multe carduri pe un abonament
3.sa nu schimbe conditiile contractului pe durata desfasurarii acestuia
parerea mea este ca cel mai aproape de aceste cerinte acum se apropie focus sat....si odata a fost akta....(la care se adauga si posibilitatea unui multifeed cu hotbird si astra....si altele.)