Ce folositi pentru backup imagini la clone?
Printable View
Ce folositi pentru backup imagini la clone?
daca instalezi o imagine cu TSPANEL sau il instalezi dupa , ai in system tools , image flashbackup . alegi locatia si modelul de sim . eu am facut prin retea , salvat in pc. a mers ok . nu te grabi sa inchizi aplicatia chiar daca pare ca s-a terminat .
succes .
Cu Nemesis 2.4 si SSl84b la scrierea backup-ului a dat rateu.Cu DreamElite si SSL84 vad ca merge.Deci aleg DreamElite! :)
Intre timp am reusit am reusit si manual cu ajutorul unui plugin si script puse pe USB si modificate pentru ca erau pentru HDD.
Cauta dflash ( enigma2-plugin-extensions-dflash_1.9_mipsel.ipk ). Isi face treaba.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si testeaza si imaginea Merlin.
Am testat cu cele din panel dar problema era alta.Aveam Nemesis 2.4 cu SSL 84b si drivere din 11.09.2011.Cand faci backup acele pluginuri au nevoie de SSL in format bin ca sa faca backup,asa ca si-l downloadeaza de pe serverul respectiv,iar de pe sim2 isi ia SSL 82 in acest moment.Plugin-urile au creat imaginea,doar ca au inclus SSL82 si driverele au ramas cele noi.La scrierea backup-ului eroare,banuiesc ca driverele originale nu merg cu SSL82.:D
Oricum prefer metoda "batraneasca",am acum script si SSL pus pe stick si fac backup cand vreau,chiar si daca sunt offline.Pun ce SSL vreau eu ca sa se potriveasca cu cel al imaginii existente pe dm.