-
campanie RCS-RDS
Propun sa facem un sondaj de opinie sa vedem ce au castigat cei dintre noi care suntem abonati digi de cand a inceput campania de cadouri de craciun de la digi.Eu personal de cand a inceput campania nu am castigat nimic.E vreunul de pe aici care a castigat ceva?
-
Am castigat programe HD de la Focus,cu cardul in orice receptor vrei.
Legat de premii stiu multi abonati dar nu am auzit pe cineva sa se laude.
-
Eu am castigat un receptor HD Satelit pentru canalele HD care nu le au si masina nemteasca pentru autostrada A3 Bucuresti-Borş !
Daca vrei vb si pt tine sa castigi la fel,pe bune !
-
...bine ca nu sint abonat digi !
Ce ara sa fac cu o banda larga la net, upload vartos si pe deasupra si masina de care povestiti mai jos ! :clap:
Iar receptorul HD, nu-l pot urmari pe tv CRT ! :cool2:
Lasand gluma deoparte, daca luam si romtelecomul....parca totusi mai bine eram abonat rds, insa nu au de gand sa-si mai mareasca reteaua cu nici macar un metru de fibra. Si uite asa rtc mai are un client in plus pentru ca nu i se ofera sansa sa-si aleaga un alt provider. Sint convins ca mai sint multe zone in tara, unde rtc ia abonatii, pentru ca alti provideri parca nu s-ar ingesui in zone unde abonatii nu traiesc 5-6 familii unul peste celalalt.
-
re
la fel ca tine ziceam si eu cu ceva timp in urma, ca nu o sa vina niciodata rds la case ( in Ploiesti)
si uite ca in vara asta tot orasul s-a umplut de fibrele celor de la rds. nu se stie niciodata, tare sunt incurcate fibrele domnului.