Imi cer scuze daca s-a mai discutat aceasta problema, dar am cautat si nu am gasit solutia. Am un televizor care este legat la receiverul dolce prin mufa scart. Cum as putea sa leg al doilea televizor la acelasi receiver?
Printable View
Imi cer scuze daca s-a mai discutat aceasta problema, dar am cautat si nu am gasit solutia. Am un televizor care este legat la receiverul dolce prin mufa scart. Cum as putea sa leg al doilea televizor la acelasi receiver?
daca distanta pana la al 2-lea tv este mai mare, iti recomand cablul coaxial RF
Sau un Av sender
distanta este de aproximativ 8 metri. dar problema e ca nu stiu unde sa leg cablul in spatele receiverului :|Quote:
Originally Posted by costi4u [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La decodor ai o mufa tv out sau rf out,iti trebuie doua mufa tv pt antena terestra una mama care vine in decodor si una tata care vine in tv la intrarea antena faci un cablu coaxoal cu cele doua mufe si dai o cautare la tv la canale,sau poti cumpara un cablu rca de 10 meri si bagi un capat in decodor si unul in tv,dai tv-ul pe av si gata.
Il legi la RF OUT.
orice solutie vei alege, o sa vezi acelasi program pe ambele tv.
multumesc frumos pentru sfaturi. o sa incerc cu cablu coaxial. :)Quote:
Originally Posted by paduraru [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]